Hävytön hetki Temptation Islandissa: Cheyenne hieroo varattua Jonnea, 31, aivan liian intiimisti – Mies ei edes yritä peitellä nautintoaan - Viihde - Ilta-Sanomat

Hävytön hetki Temptation Islandissa: Cheyenne hieroo varattua Jonnea, 31, aivan liian intiimisti – Mies ei edes yritä peitellä nautintoaan

Temptation Islandilla nähdään häpeilemätön hetki, kun Cheyenne hieroo varattuun Jonneen aurinkorasvaa. Mies ei näytä pistävän pahakseen.

6.4.2017 16:59

Temptation Island Suomi -sarjassa nähdään jälleen estotonta toimintaa, kun varattu Jonne viettää aikaa viettelevien sinkkunaisten kanssa.

Jonne, 31, on valinnut suosikeikseen sinkkunaisista Cheyennen ja Erikan, jotka molemmat viihtyvät tämän kainalossa. Jonne on viettänyt jo yötä Erikan kanssa kaksin tähtitaivaan alla.

Aamun valjetessa joukko ottaa aurinkoa ja Jonne pyytää Cheyennea laittamaan lisää aurinkorasvaa. CC tekee työtä käskettyä.

– Tuntuuko hyvältä? Cheyenne kehrää hieroessaan rasvaa Jonnen uimahousujen alle.

  • Katso kohtaus yllä olevalta videolta!

 

Mies nauttii silmittömästi erikoiskohtelusta.

– Ai tuntuuko hyvältä? Oh my god, Jonne nauraa.

 

Mies iloitsee siitä, että on löytänyt "yhteyden" kahden sinkkunaisen kanssa. Yhteyttään Cheyenneen Jonne kuvailee "henkiseksi".

– Meillä on löytynyt CC:n kanssa yhteys henkisellä puolella. Mä pidän CC:n arvomaailmasta. Erika on tosi luonnonläheinen tyttö ja toimii omaan makuun tosi hyvin. On blondi, pikkunäpsäkkä likka. Välillä vähän sellainen höheltäjä. Meillä löytyy semmoinen yhteys, ja se on tosi tärkeä asia, Jonne kertoo.

Temptation Island Suomi keskiviikkoisin ja torstaisin kello 22 Nelosella ja Ruudussa.

Tosi-tv-tähti Cheyenne Järvinen viettelee Tempation Islandilla varattuja miehiä.­

Jonne saapui Temptation Islandille yhdessä tyttöystävänsä Sonjan kanssa.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?