Viihde

Legendaarinen Gladiaattorit tekee paluun – suosikkisarjaan mukaan huippu-urheilijoita

Julkaistu:

paluu ruutuun
Vuosina 1993–1994 televisiossa nähty Renny Harlinin ja Markus Selinin tuottama kulttisarja tekee paluun uudelle kanavalle uusin jaksoin.
Legendaarinen Gladiaattorit-ohjelma palaa uusin jaksoin. Uusintoina talven aikana Subilla nähty 1990-luvun suosikkisarja siirtyy Neloselle ja sen juontajana nähdään kanavan viihdeohjelmista tuttu Heikki Paasonen.

Gladiaattorit on koko perheelle suunnattu vauhdikas, kilpailullinen ja fyysinen viihdeshow. Ohjelma on noussut mm. USA:ssa ja Ruotsissa huippusuosituksi.

Gladiaattorit koostuu kilpailuista, joissa tavalliset suomalaiset pääsevät haastamaan huippuunsa treenatut gladiaattorit voimaa, nopeutta, kestävyyttä, koordinaatiota ja älykkyyttä vaativissa lajeissa.

Uusina gladiaattoreina nähdään joukko eri lajien huippu-urheilijoita ja väkivahvoja ammattilaisia. Gladiaattorit ovat valmiita taistelemaan kunniastaan areenalla yleisön ja tv-katsojien edessä, joten luvassa on äärimmäisiä suorituksia.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Toukokuussa selviää, ketkä hyppäävät Viikingin, Mohikaanin, Pantterin sekä muiden gladiaattoreiden rooleihin.

Ohjelma kuvataan Tampereen Tähti Areenalla kesäkuussa, ja nyt etsitään kilpailijoita haastamaan gladiaattoreita. Kilpailijahaku gladiaattorien haastajaksi on nyt auki!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt