Jättikö Jennifer Aniston alusvaatteet kotiin? Piukka nahka-asu paljasti auliisti muodot - Viihde - Ilta-Sanomat

Jättikö Jennifer Aniston alusvaatteet kotiin? Piukka nahka-asu paljasti auliisti muodot

Näyttelijätähti Jennifer Aniston hurmasi punaisella matolla.

5.4.2017 19:39

Näyttelijä Jennifer Aniston saapui The Leftovers -HBO-hitin kolmannen kauden ensi-iltaan yhdessä puolisonsa Justin Theroux’n kanssa. Theroux tähdittää sarjaa, esittäen sen päähenkilöä Kevin Garveyta.

48-vuotias Aniston oli pukeutunut punaiselle matolle rohkeasti nahkaiseen mekkoon. Daily Mail kertoo artikkelissaan, että Anistonin nahkamekko jätti hyvin vähän mielikuvituksen varaan, sillä kuvissa vaikutti vahvasti siltä, että tähti ei ollut pukenut mekkonsa alle lainkaan rintaliivejä. Aniston ei vaikuttanut välittävän yksityiskohdasta tuon taivaallista. Hän säkenöi puolisonsa vierellä ensi-illassa upeana.

Theroux hurmasi vierellä viimeisen päälle tyylikkäässä kokomustassa puvussa ja muodikkaassa kapeassa solmiossa. Maskuliinisuutta huokuvan tyylin viimeisteli seksikäs parransänki.

Anistonin upea ulkonäkö ei ole kuitenkaan pelkästään hienon geeniperimän tai terveellisen elämäntavan ansiota. Daily Mail selvitti hiljattain, että tähti käyttää vuosittain tähtitieteellisiä summia kauneutensa ylläpitämiseen. Kulut sisältävät muun muassa tähdelle varta vasten räätälöidyn ruokavalion.

Kasvoihinsa Aniston käyttää vuosittain lähes 7 000 euroa. Näyttelijä turvautuu kasvohoidoissaan huipputeknologiaan, erilaisiin vitamiineihin ja antioksidantteihin. Aniston käy säännöllisesti myös ihon laserkuorinnassa, jota kutsutaan veitsettömäksi kasvojenkohotukseksi.

Aniston treenaa kuusi kertaa viikossa ja käyttää hyödykseen personal traineria. Personal trainerin palveluihin Anistonilta kuluu noin 840 euroa viikossa. Näyttelijän treeni sisältää lihaskuntoharjoittelua, aerobista kuntoilua, kehonhuoltoa ja venyttelyä.

Aniston nousi tunnetuksi Frendit-sarjasta, jossa hän esitti ihastuttavaa Rachel Greenia. Rachelin hiustyylistä nousi sarjan myötä ikoninen. Rachelin, eli Jennifer Anistonin suosimat kampaustyylit kohosivat sarjan jaksojen esittämisen myötä monta kertaa muoti-ilmiöiksi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?