Dr. Philistä megajulkkikseksi ponnahtaneen Daniellen, 14, raju kotivideo käynnisti poliisitutkinnan – äiti retuutti tytärtään hiuksista - Viihde - Ilta-Sanomat

Dr. Philistä megajulkkikseksi ponnahtaneen Daniellen, 14, raju kotivideo käynnisti poliisitutkinnan – äiti retuutti tytärtään hiuksista

Dr. Philin talk show’sta sensaatioksi nousseen teinitytön ja hänen äitinsä raju yhteenotto herätti viranomaisten mielenkiinnon.

4.4.2017 15:01

14-vuotiaasta Danielle Bregolista on tullut muutamassa kuukaudessa yksi Amerikan puhutuimmista henkilöistä. Daniellen ja hänen äitinsä Barbaran esiintyminen Dr. Philin talk show’ssa nosti teinitytön somesensaatioksi, ja nyt tyttö on saamassa omaa tosi-tv-sarjaansa.

Daniellen ja hänen äitinsä unelma omasta sarjasta saattaa kuitenkin tyssätä heti alkumetreillä, sillä TMZ kertoo viranomaisten käynnistäneen tutkinnan tytön kotioloista pari vuotta vanhan kotivideon päädyttyä julkisuuteen.

TMZ:n julkaisemassa videossa äiti-Barbara ja tuolloin 11-vuotias Danielle ottavat rajusti yhteen. Videolla äiti ja tytär haukkuvat toisiaan kirosanojen siivittämänä ja lopulta yhteenotto yltyy fyysiseksi. Barbara retuuttaa tytärtään hiuksista ja tönäisee tämän lattialle. Danielle puolestaan läiskii äitiään ympäri vartaloa.

'Cash Me Outside' Girl Danielle Bregoli's Mom Under Police Scrutiny https://t.co/aUhLD5Sdam— TMZ (@TMZ) April 3, 2017

Jos kuva ei näy selaimellasi, niin katso se tästä.

Katso julkisuuteen vuotanut video täältä.

TMZ kertoo videon päätyneen kaikkien nähtäville nettiin Daniellen yllättävä julkisuuden myötä. Poliisi ja lastensuojeluviranomaiset ovat amerikkalaissivuston mukaan ottaneet näkemänsä hyvin vakavasti.

Danielle on kuitannut tappeluvideon olleen pelkkää leikkiä.

Sivuston haastattelema Danielle on kuitannut tilanteen näyttävän videolla pahemmalta kuin se olikaan.

– Me emme äidin kanssa oikeasti tapelleet, me vaan leikimme. Äiti tönäisi minut maahan, ei muuta. Ihmisten pitäisi keskittyä omiin asioihinsa, Danielle sivaltaa ja sanoo videon olevan erään hänen ystävänsä kuvaama.

– Sillä tavalla me äidin kanssa nahistelemme. Me olemme rajuotteisia. Hän ei satuttanut minua, olen ihan kunnossa. Ja video on vanha, hän sanoo.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?