Riku Rantala todisti Jamaikalla seksitanssia – naisilla erikoiset keinot uhkeampien muotojen saamiseksi: ”Kasvattavat hanuria kanahormonilla” - Viihde - Ilta-Sanomat

Riku Rantala todisti Jamaikalla seksitanssia – naisilla erikoiset keinot uhkeampien muotojen saamiseksi: ”Kasvattavat hanuria kanahormonilla”

Madventuresin Riku Rantala muistelee joutuneensa Jamaikalla tanssilattialle twerkkaavien naisten kanssa.

3.4.2017 15:30

Madventuresin Riku Rantala kertoo Hyvissä ja huonoissa uutisissa ikimuistoista matkaansa Jamaikalle, jossa hän pääsi esittelemään taitojaan tanssilattian puolella.

Rantalan mukaan pelkkä tanssitaito ei riitä, vaan merkitystä on myös tanssijan takapuolen koolla. Naiset turvautuvat välillä äärimmäisiin keinoihin saadakseen muhkeammat muodot.

– Näytä, näytä! Niina Lahtinen kannustaa Rantalaa esittelemään tanssitaitojaan.

Pienen maanittelun jälkeen Rantala suostuu näyttämään kuinka Jamaikalla tanssitaan. Rantala vemputtaa vimmatusti lanteitaan, ja kuvailee muodokkaan vartalon olevan suuressa roolissa tanssissa.

– Jamaikalla nää naiset, sen lisäksi, että he osaavat liikehtiä, he myös kasvattavat hanuriansa kanahormonia syömällä, Rantala selventää.

Riku Rantala muistelee joutuneensa kinkkiseen paikkaan Jamaikalla.­

Niina Lahtinen ei ole uskoa korviaan.

– Mitä?! Lahtinen huudahtaa.

– Kanahormonia syömällä hanuri levenee vielä isommaksi twerkkailla. Voitte kuvitella, kun sellainen tarakka tulee eteen, Rantala muistelee.

– Mä jouduin jamaikalaisessa maalaistanssissa siihen tilanteeseen, että jouduin tanssilattialle painimaan sen övereimmän tanssitytön kanssa. Pelkäsin, ja olin jäämässä tosi pahasti kakkoseksi, mutta onneksi yleisön reaktio oli, että ne nauroivat vedet silmissä, muuten olisin päässyt hengestäni, Rantala kertoo.

Hyvät ja huonot uutiset maanantaisin klo 21 Nelosella.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?