Viihde

Vain elämää -ohjelmaan ennennäkemättömiä muutoksia – tulee jatkossa kaksi kertaa viikossa

Julkaistu:

uusi tuotantokausi
Vain elämää -sarjan uusi tuotantokausi käynnistyy 21. huhtikuuta. Kuudennella tuotantokaudella ohjelmassa nähdään suuri muutos.
Vain elämää nähdään tällä kaudella ensimmäistä kertaa keväällä, ja aurinkoinen kausi on kuvattu Espanjan Mondassa.

Uusi ajankohta ja kuvauspaikka eivät kuitenkaan ole kauden ainoat uudistukset. Vain elämää nähdään nimittäin tällä kaudella kahdesti viikossa, torstaisin ja perjantaisin.

Ensimmäisenä nähtävää Olli Lindholmin päivää lukuun ottamatta jokainen artistipäivä nähdään kahdessa osassa. Torstain tunnin mittaisessa jaksossa nähdään artistipäivän alku sekä lounas ja perjantaina päivän aktiviteetti ja illallinen.

Muutokseen on yksi selkein syy. Kaudesta toiseen ohjelman fanit ovat toivoneet, että ohjelman ytimessä olevat upeat biisit nähtäisiin kokonaisina. Nyt toiveisiin on vastattu, sillä sekä lounaalla että illallisella nähdään kokonaiset, pitkät versiot kaikista kappaleista.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Tuotantokauden avaavan Olli Lindholmin jälkeen nähdään Petran päivä kahdessa osassa. Seuraavat artistit ovat esitysjärjestyksessä Robin, Irina, Nikke Ankara, Samu Haber ja Laura Voutilainen.

Kuudes Vain elämää -kausi jatkuu pitkälle kesäkuuhun, ja artistipäivien jälkeen nähdään tuttuun tapaan encore-jakso, jossa artistit esittävät lisää hittikappaleitaan duettoina. Kauden kruunaa jo viime syksyltä tuttu Kaikki biisit -jakso, jossa kaikki kauden esitykset nähdään yhtenä potpurina kahdessa jaksossa.

Katso alta Vain elämää -jaksojen esitysajat:

Olli Lindholmin päivä pe 21.4.

Petran päivä to 27.4. ja pe 28.4.

Robinin päivä to 4.5. ja pe 5.5.

Irinan päivä to 11.5. ja pe 12.5.

Niken päivä to 18.5. ja pe 19.5.

Samun päivä to 25.5. ja pe 26.5.

Lauran päivä to 1.6. ja pe 2.6.

Encore-jakso to 8.6.

Kaikki biisit -jaksot osa 1 pe 9.6. osa 2 la 10.6.

Vain elämää alkaa Nelosella pe 21.4. kello 20.00.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt