MTV: Uniikki puolustaa ex-rakastaan – ihmettelee Eevi Teittisen mollaamista TTK:ssa: Kohtuutonta ja törkeää - Viihde - Ilta-Sanomat

MTV: Uniikki puolustaa ex-rakastaan – ihmettelee Eevi Teittisen mollaamista TTK:ssa: Kohtuutonta ja törkeää

Räppäri ihmettelee entisen kihlattunsa tanssikilpailussa saamaa kovasanaista palautetta.

Eevi Teittisen ex-kihlattu Uniikki ihmettelee Teittisen tanssikilpailussa saamaa kovaa palautetta.­

3.4.2017 12:20

Fitnessurheilija Eevi Teittinen pääsi sunnuntaisessa Tanssii tähtien kanssa -kilpailun suorassa lähetyksessä jatkoon yleisöäänin turvin.

Teittinen sai tuomareilta huomattavasti kisasta tippunutta Mustaa Barbaaria huonommat pisteet ja muun muassa tuomaristossa istuva Helena Ahti-Hallberg ruoti Teittisen esitystä kovin sanoin.

Mustan Barbaarin putoaminen on herättänyt kuohuntaa. Osa ohjelman tuomareista olisi toivonut Teittisen putoavan räppärin sijaan.

Teittinen keräsi sunnuntaina yhteensä 20 pistettä, kun taas Musta Barbaari sai 34 pistettä.

Paikan päällä illan suoraa lähetystä seurannut rap-tähti Uniikki ihmetteli MTV:n mukaan Teittisen saamaa palautetta.

– Eevin veto oli mahtava, Uniikki hehkutti ex-puolisoaan MTV:lle.

Kihlauksensa viime vuonna purkanut entinen pariskunta on edelleen hyviä ystäviä ja räppäri onkin seurannut Teittisen kilpailua kiinnostuneena. Hän ihmettelee, miksi Teittisen esityksiä on moitittu ja toteaa palautteen olevan todella ikävää.

Tuomaristossa istuneen Ahti-Hallbergin mukaan Teittisen ja tämän parin Jani Rasimuksen sunnuntaisen esityksen paras puoli oli siihen kuulunut Irinan laulu.

– Kun tehdään tv-viihdettä ja tätä ohjelmaa katsoo myös lapset, on Eevin saama palaute mielestäni jopa kohtuutonta. Jos sanotaan, että tämän esityksen pelasti Irinan biisi, niin mielestäni se on jo niin törkeää, että sellaiset kommentit voisi jättää sanomatta, Uniikki toteaa.

Myös Teittinen itse vaikutti sunnuntaina pettyneeltä pisteisiinsä.

–  Eteenpäin mennään, kuin mummo lumessa, pari totesi tanssinsa saaman palautteen jälkeen Teittisen nieleskellessä kyyneliä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?