Venäjän ihmisbarbie Julia villitsee somessa nukkemaisilla kuvillaan – väittää hätkähdyttävän ulkonäkönsä olevan täysin luomu - Viihde - Ilta-Sanomat

Venäjän ihmisbarbie Julia villitsee somessa nukkemaisilla kuvillaan – väittää hätkähdyttävän ulkonäkönsä olevan täysin luomu

Venäläinen Julia Kriger on noussut sometähdeksi hätkähdyttävän nukkemaisilla piirteillään.

3.4.2017 11:58

Venäjän Novosibirskiltä kotoisin olevan Julia Kriger on noussut nopeasti sometähdeksi Instagramissa. Sinisilmäisen ja vaaleahiuksisen Julian piirteiden kuvaillaan sosiaalisessa mediassa muistuttavan aivan nukkea, ja nuorta naista onkin ryhdytty hehkuttamaan Venäjän ihmisbarbieksi.

Jos kuva ei näy selaimellasi, niin katso se tästä.

Toisin kuin muut julkisuuteen nousseet ihmisbarbiet, Julia korostaa antamissaan haastatteluissa olevansa täysin luomu. Julia myöntää, että hänelle on tehty rintojen suurennusleikkaus, mutta hänen kasvojaan ei ole muokattu, eikä hän käytä edes piilolinssejä saadakseen silmänsä entistä sinisemmäksi.

– Ensimmäisen kerran minua verrattiin Barbie-nukkeen koulussa. En yllättynyt vertauksesta, sillä sehän tarkoittaa että olen huolitellun näköinen ja minulla on symmetriset kasvonpiirteet, Julia on kertonut haastatteluissa.

Jos kuva ei näy selaimellasi, niin katso se tästä.

Monien venäläiskaunottaren someseuraajien mielestä hänen ulkonäkönsä hätkähdyttävin piirre ovat hänen suuret silmänsä.

Venäläismedia on hehkuttanut Julian silmien olevan suorastaan jumalaiset.

– En tiedä, miksi kaikki puhuvat silmistäni, olen tottunut ulkonäkööni, joten näytän mielestäni ihan tavalliselta. Silmäni muuttavat väriä sään mukaan. Ne voivat näyttää vihreiltä, sinisiltä tai harmailta.

Katso kuva myös tästä.

Katso kuva myös tästä.

Nuorempana Julia sanoo korostaneensa entisestään nukkemaisia piirteitään, ja hän käytti silmiä suurentavia piilolinssejä. Nyt Julia suosii luonnollisempaa tyyliä.

Rintansa Julia sanoo leikkauttaneensa siksi, että vaatteet istuisivat hänen päälleen paremmin.

– Suurempien rintojen ansiosta voin käyttää mitä tahansa mekkoa ilman alusvaatteita, ja asu näyttää mahtavalta, Julia iloitsee.

Sosiaalisessa mediassa Julian ulkonäköä ylistetään vuolaasti.

– Olet kuin oikea Barbie! Julian Instagramissa kehutaan.

– Venäläisnaiset ovat uskomattoman kauniita.

– Uskomattomat silmät! Maailman kauneimmat, fanit ihastelevat.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?