Voguen kansimalli löytyi hostellista järkyttävällä tavalla kuolleena – 21-vuotias kaunotar unelmoi lääkärinurasta - Viihde - Ilta-Sanomat

Voguen kansimalli löytyi hostellista järkyttävällä tavalla kuolleena – 21-vuotias kaunotar unelmoi lääkärinurasta

Intialainen mallikaunotar Raudha Athif löydettiin hostellihuoneesta Bangladeshista kuolleena.

2.4.2017 19:19

Intian Voguen kannessa viime lokakuussa esiintynyt 21-vuotias mallitähti Raudha Athif löytyi Bangladeshista hostellista kuolleena keskiviikkona. Tietojen mukaan malli kuoli tukehtumalla. Tapaukseen ei epäillä liittyvän rikosta. Aiheesta uutisoi muun muassa brittien Metro-lehti.

Hostellin omistajan mukaan Malediiveilta kotoisin oleva mallikaunotar näytti onnelliselta. Metron mukaan hostelli oli naisille suunnattu erikoishostelli.

Jos kuva ei näy, sen voi katsoa täältä.

Athif opiskeli intialaisessa yliopistossa lääketiedettä, ja hänen suurin unelmansa olikin tulla lääkäriksi. Metron mukaan Athif sanoi Voguessa lokakuussa, että mallintyö oli enemmänkin harrastus hänelle, ja lääkärintyö se oikea unelma-ammatti.

Vain kuusi päivää sitten kaunotar poseerasi somessa hymyillen eteerisesti.

Metro kertoo myös, että Athif nousi tunnetuksi, kun hänen kuvansa huomioitiin sosiaalisessa mediassa. Eräs tietty kuva, jossa kaunotar nousi sensuellisti merestä, nousi viraalihitiksi. Viime aikoina tähdellä oli Instagramissa noin 60 000 seuraajaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?