Pukisitko päällesi? Susanna Penttilä poseeraa hävyttömässä uimapuvussa – avoin vetoketju paljastaa runsaan poven - Viihde - Ilta-Sanomat

Pukisitko päällesi? Susanna Penttilä poseeraa hävyttömässä uimapuvussa – avoin vetoketju paljastaa runsaan poven

Suomalainen Playboy-kaunotar Susanna Penttilä poseeraa uskomattomassa uimapuvussa.

1.4.2017 20:16

Suomalainen Playboy-tähti Susanna Penttilä julkaisi suositulla Instagram-sivullaan kuvan, jossa poseeraa erittäin paljastavassa, tekonahkaisessa uimapuvussa. Uikkarissa on edessä vetoketju, jonka kaunotar on raottanut näyttävästi auki.

43-vuotias Penttilä keräsi paljastavalla kuvallaan nopeasti vinon pinon tykkäyksiä ja ihailevia kommentteja.

– Kaunista katseltavaa, fanit ylistävät.

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Kokouimapuvut ovat olleet jo pari kesää muotihitti vuosia kestäneen bikinibuumin jälkeen. Vetoketjullinen uimapuku onkin Penttilältä muodikas valinta. Vetoketju-uimapukujen lisäksi erityisen trendikkäitä ovat niin kutsutut naku-uimapuvut, eli ihonväriset kokouikkarit, jotka luovat illuusion alastomuudesta.

Penttilä julkaisi uimapukukuvansa Maltan lämmöstä, jossa hän on ilmeisesti yhdistetyllä loma- ja työmatkalla.

Katso kuva täältä.

Hän on julkaissut lomaltaan myös runsaasti muita paljastavia bikini- ja uimapukukuvia.

Penttilä nousi maineeseen poseerattuaan maailman kenties tunnetuimman miestenlehden Playboyn sivuilla vuonna 2004. Tieto lehden ilmestymisestä kiiri nopeasti myös Suomeen. Fanit pettyivät tuolloin, kun lehti lopulta viivästyi Suomen jakelusta parilla viikolla.

Penttilä palasi Suomeen ja jakoi faniensa riemuksi irtonumeroita Sexhibition-messuilla.

– Sain USA:sta yli sata Playboy-irtonumeroa ja myyn niitä messuilla nimikirjoituksellani varustettuna, Susanna kertoi tuolloin IS:lle.

Nykyään Penttilä työskentelee oman Férrer-myymälänsä parissa pääasiallisesti. Hän julkaisee Instagramissa usein kuvia oman myymälänsä mallistoista, joissa hän poseeraa itse.

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Seurustelukumppaniksi Penttilälle on valikoitunut 26-vuotias muusikko Ronnie Roos. Penttilä ja Roos poseerasivat yhdessä julkisuudessa viimeksi Emma-gaalassa.

Penttilä valitsi musiikkialan vuoden merkittävimpään tapahtumaan ylleen poven paljastavan mustan gaalamekon, jossa oli koristeena reikiä ja paljastava halkio. Kitaristi Ronnie Roosilla oli yllään rock-henkinen asukokonaisuus: Maiharit, tummat housut, kettinkejä ja valkoinen puvuntakki.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?