Onko tässä maailman kuumin sotaveteraani? 26-vuotias fitnesskaunotar nousi Instagram-tähdeksi – esittelee mykistävää vartaloaan - Viihde - Ilta-Sanomat

Onko tässä maailman kuumin sotaveteraani? 26-vuotias fitnesskaunotar nousi Instagram-tähdeksi – esittelee mykistävää vartaloaan

Afganistanin sodassa palvellut Hope Howard jätti uran armeijassa ja ryhtyi malliksi.

1.4.2017 15:33

Afganistanin sodan veteraani Hope Howard ihastuttaa sosiaalisessa mediassa. 26-vuotias kaunotar julkaisee Instagram-tilillään kuvia, joissa hän esittelee tiukan treeninsä tuloksia.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Howard liittyi The Mirror -lehden mukaan armeijaan pian lukion jälkeen. Hän palveli Afganistanissa Yhdysvaltojen ilmavoimien lentokonemekaanikkona syyskuun 11. terrori-iskujen jälkeisessä operaatiossa.

– Se oli sekä kamalin että paras kokemus elämässäni, sillä kasvoin suunnattomasti ja aloin nähdä maailman eri tavalla, Howard kertoo nettisivullaan ajasta Afganistanissa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Armeija-aikanaan Howard innostui syömään terveellisesti ja kuntoilemaan lähes ammattimaisesti. Pian hän osallistui bikinifitness-kilpailuihin ja harkitsi mallinuraa tosissaan.

Howard kertoo nettisivullaan halunneensa malliksi 5-vuotiaasta saakka. Halu auttaa ihmisiä vei kuitenkin aluksi voiton ja hän panosti armeijaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Howard päätti jättää armeijan tämän rakkaan isoäidin menehdyttyä sairauden seurauksena.

– Isoäitini kertoi, että sinun tulee elää omaa elämääsi vaikka mitä tapahtuisi, Howard kertoo sivustollaan.

Armeijassa luomansa uran jälkeen Howard päätti toteuttaa lapsuudenhaaveensa ja ryhtyi malliksi. Kaunotar innostui kuntoilusta entistä enemmän ja työskentelee nykyään paitsi mallina, myös personal trainerina ja kehonrakentajana.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Howardista on tullut kansainvälinen Instagram-tähti ja hänen huippusuositulla tilillään on jo reilut 572 000 seuraajaa. Sotaveteraani ilahduttaa seuraajiaan näyttävillä bikinikuvillaan ja esittelee kovan treeninsä tuloksia.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?