Au pair -Vanessa ottaa uuden tulokkaan silmätikukseen – tylyttää Johannaa rankasti: “Sua on helppo manipuloida” - Viihde - Ilta-Sanomat

Au pair -Vanessa ottaa uuden tulokkaan silmätikukseen – tylyttää Johannaa rankasti: “Sua on helppo manipuloida”

Vanessa ei innostu viimeisenä au pairiksi saapuneen Johannan kysymyksistä.

Vanessan mielestä Johanna kyseenalaistaa tämän motiivit au pairina oloon.­

1.4.2017 12:10

Au pairit Kanadassa -sarjassa nähdään jälleen draamaa, kun Vanessa ja viimeisenä au pairina muiden jälkeen Kanadaan saapunut Johanna ajautuvat riitaan.

Johannan oli tarkoitus lähteä Vancouveriin samaan aikaan muiden au pairien kanssa, mutta läheisen ihmisen terveydellisten syiden vuoksi hänen lähtönsä myöhästyi.

Johanna liittyy osaksi ryhmää selvästi muiden jälkeen ja luonnollisesti hän jännittää, millaisia toiset ovat ja vieläkö hän pääsee osaksi tiiviiksi jo muodostunutta ryhmää, joka on jo kokenut paljon yhdessä.

Vanessa ei tee sopeutumista Johannalle helpoksi – päinvastoin. Ronin isäntäperheen järjestämissä bileissä Vanessa ottaa asiakseen tylyttää Johannaa.

Johanna saapui Kanadaan reippaasti muiden au pairien jälkeen.­

Vanessa tarttuu Johannan sanomisiin ja pyytää tämän selvittämään asiaa juhlien aikana sivummalle.

– Mä oon tullut tänne au pairiks ja ollut täällä paljon kauemmin kuin sinä, niin mun mielestä sun ei pitäisi kyseenalaistaa mitään, Vanessa aloittaa läksytyksensä.

Hämmästynyt Johanna ihmettelee, mistä Vanessa on kiivastunut.

– Mitä mä oon kyseenalaistanut, mä en ymmärrä.

Vanessa vetoaa siihen, että hänen mielestään Johanna kyseenalaisti hänen päätöksensä tulla au pairiksi kysymällä häneltä asiasta suoraan.

– Se on vähän kuin kysyisi joltain ammattiurheilijalta, että onks sun järkee nyt jatkaa tätä, Vanessa vertaa.

– Sun kannattaa vähän miettii, mitä sä sanot, hän jatkaa.

  • Katso alla olevalta videolta nuorten naisten kiivas sanasota!

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Johannan mukaan hän kyseli Vanessalta tämän motiiveja au pairina oloon, sillä on tärkeää, että hän ymmärtää Vanessan oikein. Vanessa ei kuitenkaan niele tätä selitystä.

– Mulle ihan sama, mutta älä kysy multa tyhmiä kysymyksiä, koska ne on ajan tuhlausta. Sua on helppo manipuloida – ei muuta, voit lähteä, kiitos! Vanessa pamauttaa päin Johannan naamaa.

Johanna, Roni, Moona ja Vanessa Au pairit Kanadassa -ohjelman lehdistötilaisuudessa.­

Hämmentynyt Johanna jää istumaan sohvalle Vanessan kehottaessa häntä toistuvasti poistumaan.

– Mee nyt oikeesti pois. Muista se, et mä oon se, joka sanoo nää asiat ääneen. Jos mä sanon, et susta ei tykätä nii se on niinku et kukaan ei tykkää.

– I’m done, Vanessa kuittaa lopulta.

Uuden Au pairit Kanadassa -tuotantokauden kaikki jaksot ovat katsottavissa Yle Areenassa. Yle TV2 esittää jaksot tiistaisin klo 20.30.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?