8-vuotias Hilma pyysi Juha Perälää elokuviin – näin Aamulypsy-juontaja aikoo vastata treffikutsuun - Viihde - Ilta-Sanomat

8-vuotias Hilma pyysi Juha Perälää elokuviin – näin Aamulypsy-juontaja aikoo vastata treffikutsuun

Radio Suomipopin juontaja julkaisi viime viikolla Instagramissa kuvan 8-vuotiaalta Hilmalta saamastaan kirjeestä, jossa nuori fani pyysi häntä kanssaan elokuviin.

31.3.2017 21:45

Radio Suomipopin Aamulypsy-ohjelman juontaja Juha Peräläjulkaisi viime viikolla Instagram-tilillään kuvan saamastaan liikuttavasta postista.

8-vuotias Hilma oli kirjoittanut Perälälle kirjeen, jossa kertoi olevansa juontajan suuri fani ja pyysi tätä kanssaan elokuviin. Hilma totesi kuunnelleensa Aamulypsyä ja katsoneensa Perälän tähdittämää Erikoisliikemiehet-sarjaa innokkaasti.

Radiogaalaan saapunut Juha Perälä kertoo vastaavansa innokkaalle nuorelle fanilleen.

– Olen kirjoittanut Hilmalle kirjettä, mutta en ole vielä lähettänyt sitä, kun on niin kauhea kiire. Kirjoitan sitä edelleen ja mietin, että lähetänkö hänelle leffalippuja, koetetaanko katsoa jotenkin, että päästäisi yhdessä leffaan vai mitä kivaa hänelle järkkäisin, Perälä paljastaa.

Tarkempi utelu Hilman treffikutsusta saa Perälän mietteliääksi. Vastaus ei ole ehdoton ei, muttei varma kylläkään.

– Ei se täysin mahdotonta ole, Perälä hymyilee.

– Siinä on se vaara, että kohta joutuu olemaan koko ajan elokuvissa kaikkien kanssa, juontaja jatkaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Hilman kirjeen mukaan Perälä voisi ottaa elokuviin mukaan myös Erikoisliikemiehet-sarjassa nähdyn Pirkka-Pekka Peteliuksen, mikäli haluaisi.

– Kyllä PP:tä ainakin kysyn ja laitoin kirjeen someen niin, että PP myös näki sen. Täytyy kattoa, oishan se kiva lähteä. Kyllä Hilman äitikin voi tulla mukaan, Perälä toteaa.

Perälä myöntää olevansa erittäin otettu saamastaan kirjeestä.

– Palautetta tulee paljon, mutta kun se tulee noin nuorelta ihmiseltä, johon oma tekeminen on tehnyt vaikutuksen, niin kyllä se kouraisee vähän syvemmältä ja eri tavalla.

Aamulypsy-juontaja on saanut pieniltä faneiltaan postiaan aiemminkin.

– Olen saanut pari tuollaista aikaisemmin. Yhdelle 7-vuotiaalle pojalle Riihimäeltä lähetin vihkoja ja koulutarvikkeita, kun se liittyi kouluhommiin. Onhan noi tosi hellyttäviä.

Juha Perälä saapui Radiogaalaan yhdessä juontajakollegoidensa Jaajo Linnonmaan ja Anni Hautalan kanssa.­

Instagramissa ihmeteltiin Perälän julkaiseman Hilman kirjeen jälkeen, miksi ala-asteikäiset kuuntelevat ronskeista vitseistään tunnettua Aamulypsyä. Perälä ei näe nuorissa kuulijoissa ongelmaa.

– Lähtökohtaisesti me ei tehdä ohjelmaa lapsille, mutta oon kuullut aikaisemminkin, että myös tosi pienet kuuntelee meitä. Osa ei tietenkään ymmärrä juttuja, ja osaa saattaa ymmärtää, mutta sitten he kysyy vanhemmiltaan. Onhan se kuitenkin niin, että se on loppupeleissä vanhempien vastuulla. Me tehdään ohjelmaa, muttei voida aina miettiä, että kuka kuuntelee ja mitä voidaan puhua.

– Musta on kuitenkin kiva, että nuoremmatkin kuuntelee. Hilmahan oli katsonut Erikoisliikemiehet-ohjelmaa, joka on enemmän koko perheelle suunnattu, Perälä jatkaa.

Tv-kasvoksi sarjan myötä hypännyt Perälä toteaa, että tv-työt kiinnostavat jatkossakin, mikäli eteen tulee sopivia projekteja.. Radiojuontaja vihjaa, että uusia juttuja on tulossa.

– Mä aika tarkkaan mietin aina, että mihin lähden mukaan. Kaksi projektia on tossa, joissa on vielä neuvottelut kesken. Ne varmistuu parin kuukauden sisällä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?