Entinen teinitähti joutui psykiatriseen hoitoon suosionsa huipulla – avautuu nyt Dr. Philille romahduksesta - Viihde - Ilta-Sanomat

Entinen teinitähti joutui psykiatriseen hoitoon suosionsa huipulla – avautuu nyt Dr. Philille romahduksesta

Näyttelijä Mischa Barton avautuu romahtamisestaan ja psykologisen sairaalan hoitojaksostaan tv-psykologi Dr.Philille.

Mischa Barton avautuu vihdoin vuosien takaisesta romahtamisestaan.­

31.3.2017 17:47

Mischa Barton, 31, avautui vihdoin TV-psykologi Dr.Philille romahtamisestaan ja hoitojaksostaan psykiatrisessa sairaalassa vuonna 2009, kertoo Daily Mail.

Jos video ei näy selaimellasi, voit katsoa sen täällä.

– Olit kuuluisuutesi huipulla, mutta sitten jotain tapahtui? Kertoisitko siitä? Dr.Phil tenttasi Bartonilta kuvauksissa.

Barton kertoo tv-psykologille, kuinka hän teki töitä päivittäin lähes kellon ympäri.

– Pidin ehkä kahdeksan vapaapäivää koko vuonna. En ymmärtänyt, että olin palamassa loppuun. Siitä huolimatta minua painostettiin jatkamaan työskentelyä ja jatkamaan aina projektista seuraavaan.

O.C. -sarjan tähti joutui viimeisimmän skandaalin keskelle vain muutama viikko sitten, kun hänestä salaa kuvattu seksivideo ladattiin myyntiin aikuisviihdesivustoille. Puolen miljoonan dollarin hintalapulla varustetulla videolla Barton harrastaa seksiä tummahiuksisen miehen kanssa.

Tähden elämässä on ollut viime vuosina valtava määrä vastoinkäymisiä. Näyttelijä huolestutti faninsa toden teolla tammikuun lopulla tämän riehuessa takapihallaan ilman housuja uhaten tehdä itsemurhan.

Barton on myös syyttänyt julkisesti äitinsä pimittäneen osan hänen rahojaan. Taloudellisista vaikeuksista kärsivä Barton on yrittänyt myydä luksuskartanoaan, mutta ostajia ei ole ilmaantunut. Näyttelijä on kärsinyt myös päihdeongelmista.

Entinen teinitähti ponnahti suoraan Hollywood-maailman tähtitaivaalle näyteltyään yhtä päärooleista supersuositussa O.C. -tv-sarjassa. Sarja alkoi vuonna 2003, jolloin Barton oli vasta 17-vuotias. Viimeinen jakso kuvattiin vuonna 2007.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?