Karmivat kuvat leviävät: Katie Pricen kehitysvammainen poika joutui julman nettipilkan kohteeksi – povipommilta jämäkkä vastaisku - Viihde - Ilta-Sanomat

Karmivat kuvat leviävät: Katie Pricen kehitysvammainen poika joutui julman nettipilkan kohteeksi – povipommilta jämäkkä vastaisku

Katie Price on loukkaantunut hänen kehitysvammaisesta pojastaan tehdyistä Internet-meemeistä. Price on tehnyt jo 100 000 allekirjoitusta keränneen kansalaisaloitteen nettikiusaamisen kriminalisoimisesta.

Katie Pricen poika Harvey on joutunut nettikiusaamisen kohteeksi kehitysvammaisuutensa vuoksi.­

31.3.2017 10:16

Povipommi Katie Price, 38, haluaa tehdä nettikiusaamisesta laitonta. Price on tehnyt kansalaisaloitteen nettikiusaamisen kriminalisoimiseksi.

– Nettikiusaaminen on tänä päivänä vakava ongelma. Kaikenikäiset ja -taustaiset ihmiset kärsivät päivittäin –mukaan lukien perheeni ja erityisesti poikani Harvey, Price tilittää aloitteessa.

Pricen poika Harvey, 14, on kehitysvammainen. Sokea Harvey kärsii Prader-Willin oireyhtymästä, autismista ja ADHD:sta, ja on joutunut viime aikoina ankaran nettikiusaamisen uhriksi, kertoo The Sun.

Pojasta on tehty muun muassa loukkaavia Internet-meemejä. Pricen mukaan Harvey ei kuitenkaan ymmärrä hänestä tehtyjä pilakuvia.

Harvey Price on joutunut tietämättään vakavan nettikiusaamisen uhriksi.­

Entinen glamourmalli anelee fanejaan sosiaalisessa mediassa allekirjoittamaan aloitteen. The Sunin mukaan allekirjoituksia on kertynyt muutamassa päivässä yli 100,000, ja kansalaisaloite edennee Lontoon parlamenttiin.

Price on julkaissut itsekin pojastaan tehtyjä meemi- ja pilakuvia Instagramiin. Kuvateksteissä hän pyytää seuraajiaan allekirjoittamaan aloitteen.

– TÄMÄ TEKEE MINUT NIIN VIHAISEKSI!

– Nettikiusaamiseen aikaansa käyttäviltä ihmisiltä pitäisi kieltää sosiaalinen media. Voimme lopettaa tämän, olkaa kilttejä ja allekirjoittakaa vetoomus.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Myös fanit ovat olleet raivoissaan Harveyyn kohdistuvasta kiusaamisesta.

– Oksettavaa. En ymmärrä, miksi kukaan pitäisi tätä hauskana. Surullista!

– Allekirjoitettu! Miten kukaan voi olla näin julma? Harvey on niin suloinen. Sairasta touhua.

Joidenkin mielestä on kyseenalaista, että Price itse julkaisee pojastaan tehtyjä pilakuvia.

– Tällaisiä kuvia tekevät ihmiset ovat säälittäviä, mutta etkö anna heille vain lisää huomiota jakamalla näitä kuvia lisää?

Price on aikaisemmin itse herättänyt hämmennystä vitsailemalla teini-ikäisen poikansa sokeudesta ja haukkumalla 2-vuotiasta tytärtään rumaksi.

Mallin töiden ohella Price on tullut tunnetuksi tosi-tv-ohjelmista, lukuisista suhteistaan ja avioliitoistaan. Price on myös julkaissut musiikkia sekä lukuisia omaelämäkerrallisia teoksia, romaaneja sekä lifestyle-kirjoja.

Pricellä on yhteensä viisi lasta: Harvey, 14, Junior, 11, Princess, 9, Jett, 3, ja Bunny, 2 vuotta. Lapsilla on kolme eri isää.

Esikoisensa Price sai jalkapalloilija Dwight Yorken kanssa, kaksi seuraavaa hän sai entisen aviomiehensä Peter Andren kanssa ja kahden nuorimmaisen isä on Pricen nykyisen puoliso Kieran Hayler.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?