Legendaarinen Onnenpyörä-tyttö häpeää Playboy-alastonkuviaan – tempauksesta nousi aikanaan valtava kohu: ”Tarvitsin rahaa...” - Viihde - Ilta-Sanomat

Legendaarinen Onnenpyörä-tyttö häpeää Playboy-alastonkuviaan – tempauksesta nousi aikanaan valtava kohu: ”Tarvitsin rahaa...”

Onnenpyörässä 35 vuotta mukana ollut Vanna White sanoo katuvansa Playboy-alastonkuvia, joihin suostui äärimmäisessä rahapulassa.

30.3.2017 20:48

Onnenpyörä-suosikkivisan amerikkalaisessa versiossa kirjaimia 80-luvulta lähtien kääntänyt Onnenpyörä-tyttö Vanna White, 60, pohtii uraansa ja sarjan suosiota Fox Newsin haastattelussa.

Vanna Whitesta tuli 1982 yksi Yhdysvaltojen suosituimmista tv-kasvoista Onnenpyörän myötä. Vankasta suosiosta huolimatta White sanoo pelänneensä työpaikkansa puolesta 1987, kun hän esiintyi miestenlehti Playboyssa.

Vanna White kuvattuna 80-luvulla.­

Whiten 80-luvun alussa ottamat intiimit kuvat päätyivät miestenlehteen vuosia myöhemmin. Kuvista nousi Yhdysvalloissa valtava kohu.

– Tein jotain, mitä minun ei olisi pitänyt tehdä, White sanoo Fox Newsille.

White sanoo olleensa nuori ja tarvinneensa kipeästi rahaa vuokraan. Hän sanoo olleensa jääräpäinen, eikä hän halunnut pyytää isältään lainaa. Alastonkuvista saatava palkkio tuntui ainoalta ratkaisulta rahapulaan.

Vanna White ja Pat Sajak kuvattuna 1986.­

– Olin nuori ja halusin pärjätä omillani. Joten esiinnyin alusvaatekuvissa, ja heti kun olin suostunut kuviin, niin mietin, että minun ei pitäisi tehdä tätä! En halunnut pyytää isältäni rahaa, joten riisuin kuviin, White sanoo.

– Hugh Hefner osti sitten ne kuvat, ja hän laittoi minut Playboyn kanteen. En halunnut kuvien päätyvän lehteen, mutta niin kävi.

White sanoo tienneensä heti kuvien ottamisen jälkeen, että Playboy-esiintymisestä nousisi kohu. Fox Newsin mukaan White oli amerikkalaisten sydänkäpynen, eikä hänen ikimaailmassa uskottu esiintyvän miestenlehdessä.

– Menin Johnny Carsonin talk show’hun ja pyysin anteeksi. Sanoin, että tein virheen, olen pahoillani ja toivon, etten menetä sen takia työpaikkaani, White muistelee.

Vanna White on ollut jo vuosikymmenten ajan yksi Amerikan suosituimmista tv-kasvoista.­

Tv-tähti haastoi Playboyn oikeuteen, sillä Hefner oli hänen mukaansa luvannut olla julkaisematta kuvia.

– Hefner halasi minua itkuisena ja sanoi, että sehän on vain rahaa. Olin niin helpottunut, White sanoo hänen ja Hefnerin tekemästä sopimuksesta.

Hefner ei Whiten mukaan pitänyt sanaansa, vaan arkaluontoiset kuvat päätyivät miestenlehteen. White sopi kuvakärhämän lehden kanssa oikeussalien ulkopuolella.

Hän sanoo oppineensa alastonkuvakohusta sen, että hänen tulisi olla varovaisempi julkisuuden kanssa.

– Älä ikinä tee mitään, mitä et halua tehdä. Kuuntele vaistojasi ja seuraa niitä. Se oli tärkeä oppitunti, mutta mitäpä siihen sanomaan. Tein jotain, mitä minun ei olisi pitänyt tehdä, White sanoo.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?