Leipäbloggaaja Moona, 27, tuhlaisi Haluatko miljonääriksi? -voiton purjeveneeseen – hidasteena yksi heikkous: ”Yleinen tiedon puute” - Viihde - Ilta-Sanomat

Leipäbloggaaja Moona, 27, tuhlaisi Haluatko miljonääriksi? -voiton purjeveneeseen – hidasteena yksi heikkous: ”Yleinen tiedon puute”

Haluatko miljonääriksi? -visassa nähdään lauantaina purjeveneestä haaveileva leipäbloggaaja ja somettaja Moona, 27.

1.4.2017 15:54

27-vuotias helsinkiläinen Moona Kuvaja kertoo ammatikseen social media manager eli hän somettaa työkseen. Sometustöistä huolimatta Moonaa vaivaa kuitenkin krooninen rahapula, minkä tähden hän lähti mukaan Haluatko miljonääriksi? -kisaan.

– Kaikki raha on tervetullutta! Moona hymyilee leveästi.

Somettaja kertoo vahvuudekseen impulsiivisuuden, mistä voi olla hyötyä nopeutta vaativassa alkukarsinnassa. Nainen kertoo myös suorasanaisesti heikon kohtansa miljonäärikisaa ajatellen:

– Heikko kohta on varmaan yleinen tiedon puute! Moona nauraa.

Nuori nainen myöntää, että tietoa kyllä löytyy kaikenmoisesta nippeliasiasta, mutta se tietämys ei välttämättä kanna kauas.

Moona Kuvajalla on myös leipäblogi, jonne ihmiset voivat lähettää kuvia leivistään. Blogi on vastaisku kaikelle fitnessbuumille, jonka mukaan leipä on epäterveellistä.

Moona aikoo ostaa mahdollisilla voittorahoilla purjeveneen.

– Sit se laitetaan Hakiksen rantaan ja siellä käydään afterilla! Moona kertoo veneilyhaaveistaan.

Purjehtia Moona ei vielä kunnolla osaa, mutta sen ehtii opetella myöhemminkin!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?