25-vuotias Sonja osaa ennustaa – haaveilee miljonäärivisassa omasta kartanosta ja hovimestari Georgesta - Viihde - Ilta-Sanomat

25-vuotias Sonja osaa ennustaa – haaveilee miljonäärivisassa omasta kartanosta ja hovimestari Georgesta

Ennustajan maineen saanut Sonja haaveilee Haluatko miljonääriksi? -kisan voitosta sekä omasta kartanosta ja hovimestarista.

31.3.2017 15:55

Lauantain Haluatko miljonääriksi? -jaksossa kilpailee 25-vuotias Sonja Uosukainen Pirkkalasta.

Sonjalla on erityinen taito, sillä hän osaa ennustaa. Sysäys ennustamiseen tuli lomamatkalla Espanjassa, kun Sonja hankki turistikaupasta tarotkortit. Sonjan maine oikeaan osuvana ennustajana kiiri eteenpäin, ja pian Sonja sai tuntemattomiltakin yhteydenottoja.

– Muutama (ennustus) osui tosi pelottavasti oikein, joten otin taiteilijanimen! Sonja kertoo.

Sonja osasi esimerkiksi ennustaa vakiintuneen kaveripariskunnan yllätyseron jo puoli vuotta etukäteen, jolloin mitään eron merkkejä ei ollut ilmassa. Tämän jälkeen pariskunnan toinen osapuoli onkin halunnut, että Sonja ennustaa hänelle pari kertaa vuodessa.

Sonja ei ennustustöistään ota palkkaa, vaan kutsuu itseään ennustustaiteilijaksi.

Jos pirkkalaiselle ennustajalle tulee isokin voittopotti kotiinviemisiksi, on rahoille jo käyttökohde mietittynä:

– Kartano Sveitsissä, jossa on sellainen tunneli, mistä pääsee kartanon alle, jonne mä voin parkkeerata sen mun jahdin. Ja siellä on mulle oma hovimestari, joka hoitaa mun kaikki juoksevat asiat. Ja sen nimi on George, Sonja täräyttää.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?