Viihde

Cheyenne Järvinen vaarassa joutua kotiin Temptation Islandissa – vetoaa varattuihin miehiin: ”Tulin näyttämään, etten ole hirveä ihminen”

rac

Julkaistu:

temptation island
Varo juonipaljastuksia! Cheyenne Järvinen on illan Temptation Island -jaksossa vaarassa joutua kotiin.
Temptation Island Suomi -sarjassa koittaa torstaina hetki, kun molemmista leireistä pitää lähettää kotiin yksi sinkku.

Varatut miehet ovat päättäneet, että ensimmäisenä sinkkuna paikalta poistuu joko tiuhaan tahtiin otsikoissa viihtynyt Cheyenne "CC" Järvinen, 23, tai helsinkiläinen merkonomi Emma, 22.

Ennen lopullista päätöstään miehet haluavat kuulla molemmilta naisilta heidän todelliset motiivinsa olla mukana ohjelmassa.
  • Katso yllä olevalta videolta, miten Cheyenne ja Emma perustelevat sarjassa mukana oloaan.
– Mä olen tullut tänne tutustumaan uusiin ihmisiin, kokemaan uusia juttuja. Ja myöskin näyttämään, että mä en oo mikään hirveä ihminen. Haluan, että mun oma persoonallisuus tulee täällä esille, Cheyenne Järvinen sanoo.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Järvinen on noussut julkisuuteen muun muassa oltuaan suhteessa naimissa olleen räppäri Junon kanssa. Junon avioliitto Janna Hurmerinnan kanssa päättyi salasuhteen seurauksena.


Järvinen on viime aikoina puhunut julkisesti hänelle tehdystä rintaleikkauksesta, joka hänen mukaan meni pieleen ja jätti hänen rintoihinsa näkyvät ja rujot arvet. Kaunotar toivoo, että Temptation Islandin myötä ihmiset näkisivät myös hänen persoonansa julkisuuskuvan takana.

Toisen pudotusuhan alla olevan, Emman, motiivina sarjaan osallistumiseen on uusiin ihmisiin tutustuminen.

– Mä tulin kans hakemaan vähän uusia kokemuksia ja tutustumaan uusiin ihmisiin. Varmaan vähän etsimään myös itseänikin, kuuluu puolestaan Emman vastaus.

Temptation Island -juontaja Sami Kuronen antaa miehille pohtimisaikaa, mutta sitä ei tarvita. Päätös on heti selvä.

– Tultiin yhteiseen lopputulokseen, että valittiin henkilö, jonka kanssa on vähiten yhteisiä keskustelun aiheita tullut ja juttelua ylipäätään, Juuso perustelee valintaa.

Temptation Island Suomi keskiviikkoisin ja torstaisin kello 22 Nelosella.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt