Jani Sievinen julkaisi itsestään herkuttelumeemin 20 kiloa lihavampana: ”6 vuotta sitten ei olisi paljon naurattanut...” - Viihde - Ilta-Sanomat

Jani Sievinen julkaisi itsestään herkuttelumeemin 20 kiloa lihavampana: ”6 vuotta sitten ei olisi paljon naurattanut...”

Jani Sievinen kertoo Instagramissa pystyvänsä nyt nauramaan hänestä levinneille meemikuville.

28.3.2017 22:46

Entinen huippu-uimari Jani Sievinen laittoi elämäntapansa remonttiin muutama vuosi sitten ja pudotti painoaan vuosien 2013–2014 aikana melkein 20 kiloa.

Sievinen naureskelee Instagramissa hänestä tehdylle meemikuvalle, jossa piikitellään entisen huippu-urheilijan painonnousua.

– 6-7v sitten ei olis nää meemit paljoa naurattanut, mutta nyt naurattaa ja kauhistuttaa..heh, Sievinen hekottelee ja on lisännyt kuvaan muun muassa hashtagit ”pulla”, ”läski”, ”hodari” ja ”kesäksi kuntoon”.

Sievinen kertoi 2015 Ilta-Sanomille noudattaneensa laihduttaessaan ankaraa dieettiä, jota hän ei suosittelisi muille.

– Menin aika tiukalla dieetillä koko sen ajan. Söin päivän aikana vain neljä nestemäistä ravinnon korviketta. Tosin viikonloppuina söin normaalisti, Sievinen kertoi tuolloin.

Hän kertoi pitävänsä kuntoaan yllä treenaamalla kolme kertaa viikossa puoli tuntia kerrallaan.

– Uintia tai juoksemista harrastan puolisen tuntia kerrallaan. Lasken edelleen kaloreita, mutta en välttele mitään tiettyä ruokaa. Syömistä pitää tarkkailla koko ajan. Liikunnan merkitys painonpudotuksessa on yllättävän pieni. Ruokavalio on tärkeämpi, Sievinen korosti.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?