Jari Sarasvuolle tehty operaatio epäonnistui: syöminen sietämätöntä ja puhe epäselvää – ”SM-bondage-häkkyrä laukesi suussani” - Viihde - Ilta-Sanomat

Jari Sarasvuolle tehty operaatio epäonnistui: syöminen sietämätöntä ja puhe epäselvää – ”SM-bondage-häkkyrä laukesi suussani”

Jari Sarasvuo kertoo blogissaan, että hänelle tehty suuoperaatio ei mennyt suunnitelmien mukaan.

28.3.2017 19:42

Viime vuoden lopulla mediaesiintyjänä ja liikemiehenä tutuksi tullut Jari Sarasvuo kertoi, että hän on vaarassa menettää puhekykynsä ja että hänelle joudutaan tekemään useita leikkauksia.

Sarasvuo kertoi joulukuussa IS:lle, että leikkausoperaatiot alkavat tämän vuoden alussa ja sijoittuvat kahden vuoden ajalle.

Sarasvuo ei ole kertonut julkisuudessa, minkä takia hän saattaisi menettää puhekykynsä.

Nyt Sarasvuo kirjoittaa Stronghold-yhteisössään julkaisemassa blogikirjoituksessa, että ensimmäinen operaatio on takana.

– Viime viikolla tapahtui sekä ammatillinen että henkilökohtainen käänne. Torstaina turpa sullottiin täyteen rautaa. Suuta valmistellaan ensi vuoden leuan halkaisua varten.

– Jotenkin karmaani liittyy se, että nämä eivät koskaan onnistu kerralla. Tietenkin SM-bondage-häkkyrä laukesi suussani kuusi tuntia asennuksen jälkeen. Nyt oli kita täynnä piikkejä.

– Perjantaina ajelin pitkin Itä-Uusimaata lääkärin perässä uudelleenasennuksen toivossa. Lääkäri löytyi lopulta Järvenpään terkkarista. Eiku laastia nieluun, sinistä valoa ja veto uudestaan päälle.

Mediapersoona kuvailee tämänhetkistä olotilaansa seuraavasti:

– Nyt on kielen kannat ruvella. Nieleminen hankalaa. Syöminen sietämätöntä. Suuhygienia kyseenalaista. (Oikeasti, nielussani on pikku-Napoli, mafian pyörittämä yhdyskuntajätepalvelu.) Puhe epäselvää ja vaivaannuttavaa.

Sarasvuo kirjoittaa, että kaikesta huolimatta hänellä on kaikki hyvin ja hän näkee tässä tilanteessa mahdollisuuden.

– Minä uskon, että tätä ”puhe puuroa, syöminen sattuu ja kieli ruvella” -kokemusta voi käyttää johonkin sellaiseen, jota olen jo jonkin aikaa kaivannut. Elämänkokemukseni on todistanut yhä uudestaan, että kaltaiseni ihminen tarvitsee parantavaa pakkoa. Se on olosuhde, jossa itsensä halvalla myyminen ja mukavuusalueelle livahtaminen eivät ole vaihtoehto. Ainoa vaihtoehto on kohdata haasteensa, tanssia pelkojensa kanssa ja lopulta panna niitä. Face it, brace it, play with it.

Nyt Sarasvuo valmistautuu jo seuraavaan operaatioon.

– Nyt valmistellaan seuraavaa käännettä kadotuksesta kohti kirkkauksia.

Joulukuussa Sarasvuo joutui lopettamaan puheohjelmansa Yle Puheella ja hän kertoi IS:lle, että joutuu olemaan operaatioidensa vuoksi välillä sairauslomalla, vaikka normaalisti yrittäjä ei sellaista termiä tunnekaan.

– Sitten työt vaan keskeytyy. Siksi aikaa kun ei pysty tekemään töitä. Ei sitä lomana osaa pitää, Sarasvuo kommentoi tuolloin muuttuvaa työtilannetta.

Sarasvuo on tehnyt pitkän uran liiketoiminnan ohella puhetyöläisenä. Hänet on nähty muun muassa Hyvät, pahat ja rumat -tv-ohjelmassa, Diili-ohjelman ensimmäisellä kotimaisella tuotantokaudella sekä Sarasvuo-talkshow’n isäntänä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?