Tosi-tv-parin 30 vuoden liitto päättyi eroon, mies iski heti vaimonsa ystävän – fanit raivona: ”Mautonta ja halpamaista”

Pienten perhe -tosi-tv-sarjan taustalla pyörii erikoinen suhdesoppa.

28.3.2017 19:23

Tosi-tv-sarjassa Pienten perhe seurataan Roloffin perheen vauhdikasta arkea, jossa lyhytkasvuiset vanhemmat ja heidän neljä lastaan yrittävät selvitä kiperistäkin tilanteista normaalipituisten ihmisten maailmassa.

Sarja on pyörinyt Yhdysvalloissa vuodesta 2006 ja sitä on voinut seurata myös Suomen tv:stä.

Perheen vanhemmat Amy ja Matt erosivat vuonna 2014 ja virallisesti avioero astui voimaan keväällä 2016. Kaiken kaikkiaan pari ehti olla yhdessä lähes 30 vuotta.

Nyt Matt on löytänyt rinnalleen uuden rakkauden.

Mies julkaisi viikonloppuna Facebook-tilillään kuvan, jossa hän esitteli uuden naisystävänsä Caryn Chandlerin.

Kaikki eivät ole kuitenkaan onnellisia Mattin puolesta. Caryn on nimittäin koko Roloffin perheelle entuudestaan tuttu: nainen toimi perheen managerina vuodesta 2011 lähtien.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Monet Mattin fanit onnittelivat miestä uudesta parisuhteesta, mutta toisille suhde oli järkytys, sillä kyseinen nainen on kuitenkin ollut Mattin ex-vaimon ja heidän lastensa ystävä.

– Tämä nainen on hänen maatilansa manageri, joka on ollut mukana sarjassa vuosia. Nyt ymmärrämme, miksi Matt kiirehti avioeroa loppua kohti! Hänellä oli jo joku! Eteenpäin meneminen on hyvä juttu, mutta tämä on mautonta ja halpamaista, yksi fani kirjoittaa Facebookissa.

– Onneksi Amylla oli tarpeeksi kunnioitusta Mattia kohtaa ja hän ei alkanut tapailla ketään apulaisista... Matt on muuttunut todelliseksi limanuljaskaksi, toinen fani kommentoi.

Matt ja Amy Roloff ehtivät olla yhdessä lähes 30 vuoden ajan ennen kuin heidän avioeronsa astui voimaan keväällä 2016.

Pop Dust -sivuston mukaan Caryn jopa yritti jopa selvittää Amyn ja Mattin avio-ongelmia tv-ohjelmassa liiton viimeisinä päivinä.

Siitä ei ole tietoa, että ovatko Matt ja Caryn alkaneet seurustella jo ennen kuin Mattin ja Amyn avioliitto astui virallisesti voimaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?