Muistatko, miltä Iholla-sarjan tangokuningatar Erika Vikman näytti tv-sarjassa 8 vuotta sitten – katso, mikä punapää!

Tangokuningatar Erika Vikman on mukana tv:n uudessa Iholla-sarjassa. Muistitko, että hän oli kahdeksan vuotta sitten mukana myös draamasarjassa nimeltä Parasta aikaa?

29.3.2017 7:18

Vuoden 2016 tangokuningatar Erika Vikman, 24, on kulkenut vuoden alusta saakka videokamera kädessä kaikkialle. Hän dokumentoi elämäänsä ensi maanantaina alkavan Iholla-sarjan neljännelle tuotantokaudelle.

Ensimmäistä kertaa sarjan päähenkilöt ovat julkisuudesta tuttuja. Kaikki lupaavat kuitenkin puida elämäänsä realistisesti. Myös Erika Vikmanin miesystävä Danny eli Ilkka Lipsanen näyttäytyy ohjelmassa.

– Puhun omista asioistani ohjelmassa hyvin avoimesti ja pohdin paljon elämääni, Erika sanoo.

Työläisperheen tyttö Tampereelta on rakastanut musiikkia ja esiintymistä pienestä pitäen. Ennen tangokuningattareksi kruunaamista Erika esiintyi muun muassa TV2:n Parasta aikaa -draamasarjassa 2009.

Erika Vikman esiintyi TV2:n kymmenosaisessa Parasta aikaa -draamasarjassa 2009.

Nelosen Stage -kilpailussa 2011 Erika oli mukana voittoisassa Silmistä pois -musikaalissa. Hän kilpaili myös Idolsissa 2013 ja esiintyi Evita-musikaalissa Tampereella 2014.

Erika Vikman (vas.) sekä Suvi Liimola poseerasivat Nelosen Stage -tv-sarjan voittajan Silmistä pois -musikaalin lehdistönäytöksessä Peacock-teatterissa Helsingissä 2011.

Lisäksi hän tuli vuoden 2015 Tangomarkkinoilla toiseksi. Kyseinen viikko Seinäjoella mullisti Erikan elämän monella tapaa, sillä tuolloin hän tapasi myös Dannyn.

Danny, 74, vilahtelee Iholla-sarjassa Erikan kuvaamissa tilanteissa. He sopivat ennalta joitakin sääntöjä.

Lue Erika Vikmanin koko haastattelu tuoreesta IS Tv-lehdestä! Tv-lehti on myynnissä 29.3.–4.4. yhdessä Ilta-Sanomien kanssa.

Uudessa Tv-lehdessä lisäksi:

  • Nyt alkaa uusi brittisarja kuningattaresta: Victoria

  • Riku Nieminen ja Krisse Salminen tuomaroivat taviskoomikkojen kisaa

  • Tv-lehti tutustui Lauri Ylösen suunnittelemaan taloon

  • Kape Aihinen kutsui julkkismiehet kokkaamaan äideilleen

  • Lisäksi juonipaljastukset, 8 sivun ristikkoextra ja paljon muuta!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?