Kivi, paperi vai sakset? SM-kilpailuun on vielä paikkoja jäljellä - Viihde - Ilta-Sanomat

Kivi, paperi vai sakset? SM-kilpailuun on vielä paikkoja jäljellä

Lajin viralliset suomenmestaruuskilpailut kisataan Helsingin Tavastia-klubilla 20. huhtikuuta.

Kunnaksen KPS-taktiikka on selvä: aina paperi.­

28.3.2017 14:02

Helsingin Tavastialla kisataan jo toista kertaa SM-tasolla Kivi-Paperi-Sakset-pelissä.

Vuosi sitten ensimmäisissä kisoissa virallisena valvojana toiminut urheilijatoimittajalegenda Kaj Kunnas lähtee kilpailuun jälleen silmä kovana.

– Kivi-Paperi-Sakset ja huikee pössis, nyt kannattaa olla Tavastian lössis, Kunnas riimittelee.

Klassisen lajin Suomen mestaruudesta kamppailemaan pääsee 32 kilpailijaa, joista puolet valitaan etukäteen muun muassa musiikki- ja viihdealalta. Loput 16 kilpailijaa valikoituvat muun muassa tapahtuman Facebook -tapahtuman osallistujista.

Kutsuvieraspelaajia julkistetaan viikoittain. Ensimmäiset julkistetut kutsuvieraspelaajat ovat Tavastia-klubin isäntä Juhani Merimaa, muusikko Tommi Läntinen, Jussi-palkittu näyttelijä Mimosa Willamo ja nopeasta kielestään tunnettu YleX:n radiojuontaja Jenni Poikelus. Mukana myös tämän hetken mestaruuttaan puolustava viime vuoden voittaja JP Auroila Lahdesta.

Tavastia-klubin isäntä Juhani Merimaa on lajin pitkäaikainen harrastaja ja kotiareenallaan SM-kilpailuissa mukana pelaajana itsekin ja tietää kuinka lajissa pärjätään.

– Liike, luovuus, taito ja taimaus ovat keskeisiä asioita menestyksessä, mutta vain määrätietoinen harjoittelu tekee mestarin, Merimaa neuvoo.

SM-kilpailun selostuksesta vastaa räp-tähti Heikki Helastinen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?