Yksi varomaton lause Dr. Phil -ohjelmassa teki Daniellesta, 14, megajulkkiksen – ”Hän on varmasti miljonääri vuoden lopussa” - Viihde - Ilta-Sanomat

Yksi varomaton lause Dr. Phil -ohjelmassa teki Daniellesta, 14, megajulkkiksen – ”Hän on varmasti miljonääri vuoden lopussa”

Danielle Bregolista tuli yhdessä yössä julkkis, kun hän uhitteli Dr. Philin yleisölle. Nyt teinityttö tienaa kymmeniätuhansia somejulkaisuillaan ja saapuessaan julkisiin tapahtumiin.

28.3.2017 13:15

Dr. Phil -jakson myötä yhdessä yössä julkkikseksi noussut Danielle Bregoli, 14, on saamassa kotimaassaan oman tosi-tv-ohjelman, uutisoivat useat amerikkalaismediat. 14-vuotias Bregoli tunnetaan paremmin nimellä. Cash Me Ousside -tyttö, ja hänen kuuluisasta repliikistään on revitty huumoria ympäri maailmaa surullisen kuuluisan Dr. Phil -jakson jälkeen.

  • Kuuluisa Cash Me Ousside -esiintyminen alla olevalla videolla:

Danielle Bregolista tuli kuuluisa syyskuussa 2016, kun hän vieraili Dr. Philin keskusteluohjelmassa yhdessä äitinsä Barbara Annin kanssa. Jaksossa äiti kertoi, kuinka ei jaksa enää pitää huolta huonosti käyttäytyvästä teinityttärestään. Tuolloin Danielle oli 13-vuotias tyttö, joka karkaili kotoaan, törsäsi äidiltään varastamalla luottokortilla ja varasteli jopa autoja.

Kyseisessä jaksossa Danielle hermostui naureskelevalle yleisölle kutsuen yleisönjäseniä ”horoiksi”. Kun yleisö jatkoi naureskeluaan Danielle menetti malttinsa laukoen yleisölle:

– Catch me outside, how about that?

Vapaasti suomennettuna: Napatkaa minut kiinni ulkona, mitä siihen sanotte. Daniellen paksun aksentin vuoksi lause kuulosti kuitenkin seuravalta: "Cash me ousside, how bow dah?"

Danielle Breoglin ja hänen Barbara-äitinsä elämä muuttui täysin Dr. Phil -esiintymisen myötä. Nykyään äiti ja tytär ovat muun muassa paparazzien suosiossa.

Dr. Philin kysyttyä, mitä Danielle repliikillään tarkoitti, vastasi teini vain:

– No just sitä, mitä just sanoin.

Barbara-äiti selitti repliikistä hämmentyneelle tv-tohtorille ja yleisölle, että hänen tyttärensä repliikki tarkoittaa sitä, että tämä ”menee ulos ja tekee, mitä hänen on tehtävä” eli tappelee kenen tahansa tielleen osuvan yleisön jäsenen kanssa.

Videopätkä Dr. Philin jaksosta levisi kulovalkean tavoin ympäri maailmaa ja pian Daniellesta ja hänen lausahduksestaan tuli lukuisten meemien aihe:

cash me ousside meme reached virality but actually originated from a Dr. Phil show!! #EnterpriseSM pic.twitter.com/9C4oLqxD7R— hairol ma (@hairol_) 2. maaliskuuta 2017

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Lehtitietojen mukaan Daniellesta ja hänen äidistään suunnitteilla olevaa tv-sarjaa tuottaa merkittävän suuri tuotantoyhtiö. Ohjelmassa seurataan äidin ja tyttären elämää, joten draamasta ei ainakaan tule olemaan pulaa. Viihdesivusto TMZ:n mukaan sarjan kuvaaminen ei ole vielä alkanut, mutta lukuisat tv-kanavat ovat ilmoittaneet olevansa sarjasta kiinnostuneita.

"Cash me ousside?"Would @TheBhadBhabie be a hit in the @ufc? @MightyMouseUFC says yes, bigger than @RondaRousey: https://t.co/cGRx8MFeeM pic.twitter.com/zpveS4ofBI— Herald Sun Sport (@heraldsunsport) 16. maaliskuuta 2017

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Sitten Dr. Phil -esiintymisen Danielle on ollut kotimaassaan otsikoissa jatkuvasti. Teinitytön arvellaan olevan miljonääri vuoden 2017 loppuun mennessä valtavan suosionsa vuoksi. Rahaa Danielle saa julkisten esiintymistensä lisäksi mun muassa Instagramin mainoskuvista. Tällä hetkellä Bregolilla on 8,4 miljoonaa Instagram-seuraajaa. Bregolin kerrotaan tienaavan jopa 46 000 euroa yhdestä Instagram-julkaisusta.

Bregoli on syyskuisen jakson jälkeen vieraillut myös uudestaan Dr. Philin ohjelmassa saaden jälleen aikaan kohuotsikoita sanomisillaan. Bregoli nimittäin väitti maailmankuululle tv-tohtorille, että hän itse asiassa teki Dr. Philistä kuuluisan.

– Et ollut mitään ennen kuin minä vierailin ohjelmassasi, Bregoli täräytti jaksossa.

Bregoli on ollut otsikoissa ohjelman jälkeenkin käytöksensä vuoksi. Yhdessä yössä julkkikseksi tulleen Bregolin kerrotaan muun muassa pyytäneen tyyristä sisäänpääsymaksua 14-vuotisjuhliinsa osallistujilta, lisäksi hänen kerrotaan vaatineen 37 000 euron palkkiota osallistumisestaan musiikkifestivaalille.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Jälkeenpäin Bregoli on väittänyt haastatteluissa, että hänen vihastumistaan Dr. Phil -yleisöön oli liioiteltu ohjelmassa. Lisäksi Bregoli on sanonut, että käyttäytyy niin impulsiivisesti, ettei voinut kuuluisalle letkautukselleen mitään.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?