Kauniiden ja rohkeiden ”Eric Forrester” muistelee kosteaa juhannusta Suomessa: ”Olin kolme päivää kännissä”

Julkaistu:

Kaunarit
IS oli paikalla, kun Kauniiden ja rohkeiden tekijät kokoontuivat juhlimaan sarjan 30-vuotista taivalta Hollywoodissa. Suomi-muistojakin riitti.
John McCook on yksi sarjan kahdesta alkuperäisestä näyttelijästä. Mies vaikuttaa yhtä innostuneelta kuin ensimmäisenä kuvauspäivänään.

– Olen hyvin onnellinen. Olemme nyt ehdolla erilaisiin palkintoihin. Ajattelen, että minun palkintoni oli se päivä, jolloin minut palkattiin tähän show’hun 30 vuotta sitten, McCook, 72, miettii.

Työ huomattiin vähitellen myös Yhdysvaltojen ulkopuolella.

– Parin kolmen vuoden jälkeen aloimme tulla kuuluisiksi Euroopassakin. Emme tienneet, että ohjelmaa tultaisiin näyttämään ulkomailla, se oli meille iso yllätys, mies valaisee.

McCook kävi sarjan mukana Suomessa useita kertoja.

– Muistan erään juhannuksen Lapissa, jolloin olin kolme päivää kännissä, mutta niin olivat kaikki muutkin. Siellä oli isot festivaalit, joilla esiinnyimme. Super-Henry (promoottori Hessu Reijonen) oli vielä silloin elossa, näyttelijä muistaa.

Siviilissä Johnilla on neljä lasta. Hänestä on sarjan aikana tullut viisinkertainen isoisä.


Toinen sarjan alkuperäistähti on Katherine Kelly Lang, 55. Hän näyttää nykyään yhtä upealta kuin aloittaessaan.

– On liikuttavaa nähdä vanhoja klippejä John McCookista ja minusta. Olen ollut täällä yli puolet elämästäni. Kauniista ja rohkeista on tullut perheeni. Kun saavun pukuhuoneeseeni, tuntuu kuin tulisin kotiin, Kelly Lang naurahtaa.

Suomessakin näyttelijätär kävi kiertueella.

– Menimme bussilla eri kaupunkeihin. Muistan, kuinka kaunista siellä oli ja kuinka mukavia ihmiset olivat. Joimme vähän vodkaa ja menimme saunaan. En tosin mennyt uimaan alasti, nainen kikattaa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt