Kirsi-Kaisa Sinisalo hakee eroa Eppu-kitaristi Pantse Syrjästä: ”Uusi elämä on nyt aluillaan”

Näyttelijä-ohjaaja Kirsi-Kaisa Sinisalo on eroamassa miehestään muusikko Pantse Syrjästä.

Kirsi-Kaisa Sinisalo ja Pantse Syrjä avioituivat vuonna 1995.

– Olen hakenut avioeroa alkuvuodesta ja asun nyt eri osoitteessa kuin mieheni, Sinisalo kertoi IS:lle maanantaina.

Hämeenlinnan kaupunginteatterin johtajana toimiva Kirsi-Kaisa oli paikalla, kun Studio Pasilassa esiteltiin harvinaislaatuinen viiden teatterin yhteistuotanto Arvoituksellisia muunnelmia. Idean yhteistuotannosta Sinisalo kehitteli yhdessä ohjaaja Sakari Kirjavaisen kanssa. Heikki Kinnusen ja Ilkka Heiskasen tähdittämä näytelmä saa ensi-iltansa Helsingissä 30. elokuuta, ja syksyn mittaan se lähtee kiertämään Hämeenlinnan, Riihimäen, Turun ja Kuopion teattereihin.

Työpuolella riittää nyt ilonaiheita, mutta omassa elämässä myllertää.

– Uusi elämä on nyt aluillaan, Kirsi-Kaisa sanoi.

Legendaarisen näyttelijän Veikko Sinisalon tytär tunnetaan julkisuudessa tyttönimellään, mutta virallisesti Kirsi-Kaisa otti miehensä sukunimen Syrjä, kun hän avioitui Eppu Normaali -yhtyeestä tutun Mikko ”Pantse” Syrjän kanssa vuonna 1995.

Kirsi-Kaisa hakee yksin avioeroa miehestään. Hän on laittanut eron vireille Tampereen käräjäoikeudessa tammikuun puolivälissä.

Harkinta-ajan jälkeen toisen vaiheen hakemuksen aika on heinäkuussa, mikäli ero halutaan virallisesti voimaan.

Pitkään aviossa ollut pariskunta on tuntenut toisensa käytännössä koko ikänsä, koska heidän vanhempansa olivat perhetuttuja. Lapsina yhdessä leikkineet nuoret rakastuivat teini-iässä.

Pariskunnalla on teini-ikäinen poika. Sinisalo ei halua tällä hetkellä puhua siitä, kumman luona poika jatkossa elää. Kantositeessä jo jonkin aikaa olleesta oikeasta kädestäänkään miellyttävä nainen ei nyt kerro tarkemmin.

– Käden tilanteesta en puhu mielelläni, koska tässä on vielä asioita auki, hän perustelee.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?