Salatuissa elämissä synkkä kohtaus: Äiti ja tytär hukuttautuivat mereen – fanit kauhistuivat suosikkihahmon kuolemasta - Viihde - Ilta-Sanomat

Salatuissa elämissä synkkä kohtaus: Äiti ja tytär hukuttautuivat mereen – fanit kauhistuivat suosikkihahmon kuolemasta

Oona Karen esittämä Marianna poistui sarjasta maanantaina esitetyssä jaksossa.

Julkaistu: 27.3.2017 23:29

Salatut elämät -sarjassa nähtiin maanantaina dramaattinen juonenkäänne, kun kaksi hahmoa hukuttautui mereen.

Salatut elämät päättyi maanantaina hätkähdyttävään juonenkäänteeseen. Mielenterveysongelmien kanssa painiskellut Marianna (Oona Kare) ja hänen äitinsä Raakel (Miia Räikkönen) ajoivat merenrantaan ja kävelivät käsi kädessä veteen.

MTV kertoo sivuillaan synkän juonenkäänteen kuvaamisen olleen Mariannaa näyttelevälle Oona Karelle tunteikas. Marianna on ollut Salatuissa elämissä yksi sarjan värikkäimpiä ja suosituimpia hahmoja.

– Kun luin kohtauksen bussissa, rupesin itkemään. Se oli niin kauniisti kirjoitettu ja erityisesti repliikit olivat todella koskettavia, Kare sanoo MTV:lle.

MTV:n mukaan kohtaus kuvattiin marraskuussa varsin hyisissä tunnelmissa. Näyttelijät olivat joutuneet upottautumaan meriveteen painot jaloissaan.

Kare ja Miia Räikkönen toivovat jakson herättävän keskustelua sarjan fanien parissa. Näyttelijät sanovat MTV:lle äidin ja tyttären kohtalon olleen traaginen, mutta samalla myös lohdullinen. He tekevät sovinnon ennen kuin vajoavat syvyyksiin.

– Mariannan ja Raakelin hahmot herättävät negatiivisia tunteita, mutta minun sydämeni on heidän puolellaan. Uskon, että heilläkin on kultainen sydän siellä jossain. He ovat vain joutuneet kokemaan kovan kohtalon, Räikkönen sanoo MTV:lle.

”Sai hiljaiseksi”

Sarjassa on koettu vuosien varrella erikoisia käänteitä, kun kuolleeksi luultu hahmo onkin palannut sarjaan. Sosiaalisessa mediassa fanit pohtivatkin kuolivatko hahmot todella.

– Tämä sai itseni hiljaiseksi. Tämä kuvastaa hyvin sitä, mitä ihmisen syvä suru saa aikaan. Eniten kosketti, kun Marianna jätettiin yksin juuri siinä hetkellä kun hänen pitäisi saada tukea ja apua. Marianna ei ollut sisäisesti paha... Vaan hänen mielenterveys järkkyi pahasti, joka aiheutti monia peruuttamattomia tekoja, Salkkarit-fanit pohtivat sarjan Facebook-sivustolla dramaattista käännettä.

– En usko hetkeäkään, että Marianna oikeasti kuolee. Jaksossahan ei näytetty sitä varsinaista kuolemaa. Oon aivan varma, että seuraavassa jaksossa jatketaan tuosta samasta kohdasta, Marianna päättää hukuttaa äitinsä, nousee ite vedestä ja ajelee autolla kohti auringonlaskua, fanit spekuloivat.

– Marianna oli paras hahmo, nyt tässä sarjassa ei ole enää mitään järkeä, fanit surevat.

Oona Kare esitti sarjassa mielenterveysongelmista kärsivää Mariannaa.

– Ennen tykkäsin katsoa, mutta mitä enempi väkivaltaa, raiskauksia, tappoja ynnä muita tullut sarjaan, niin menee mielenkiinto enää seurata, Facebookissa kirjoitetaan.

Salkkareiden tuottaja Marko Äijö kertoi Ilta-Sanomille jo alkusyksystä, että Pihlajakadulla tullaan viettämään hautajaisia.

Salatuissa elämissä on tuottajan arvioiden mukaan kuollut 25-30 henkilöä. Enemmänkin, jos sarjan sivuhahmot otetaan mukaan laskuihin.

– Se on kuin elämää. Väkeä syntyy ja kuolee tasaiseen tahtiin. Toki vähän tihennettyä todellisuutta, Äijö kommentoi sarjan käänteitä Ilta-Sanomille alkusyksystä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?