Temptation Islandin varattu Vilma, 24, avautuu kokemuksestaan viettelysten saarella – ”Oli sellainen pieni bitch moment…”

Julkaistu:

temptation island
Temptation Islandilla parisuhdettaan testannut Vilma kertoo blogissaan pelkäävänsä ihmisten reaktioita hänen tekemisiinsä ja sanomisiinsa viettelysten saarella.
Tosi-tv-ohjelma Temptation Island Suomen kolmas kausi starttasi Nelosella viime viikon keskiviikkona.

Mukana on tälläkin kaudella neljä parisuhteensa testiin laittavaa pariskuntaa ja pitkä liuta sinkkumiehiä ja -naisia.

Yksi pareista on espoolaiset Vilma, 22, ja Juuso, 27. Toisensa Tinder-treffisovelluksessa tavannut kaksikko kertoi IS:lle ennen ohjelman alkua, että heillä on ohjelman tiukimmat pelisäännöt: halaukset olivat sallitun rajoissa, mutta suudella ei saanut.


– Meillä oli samat säännöt kuin normiparisuhteessakin. Meillä ei ollut mitenkään rennompia sääntöjä siellä saarella vaan samat säännöt kuin normaalistikin, Vilma kertoi IS:lle.

– Olihan ne koetuksella kyllä, hän myönsi.
  • Alla olevalta videolta voit katsoa tilanteen, kun Juuso ja muut varatut miehet kieltäytyvät sinkku-Cheyennen lähentely-yrityksestä.


Viime viikolla, kun ohjelma alkoi, niin Vilma avautui blogissaan Temptation Islandista ja kokemuksistaan viettelysten saarella.

– Mä voisin tähän kirjoittaa ettei mua pelota ja et haters gonna hate. Mutta oon elämässäni oppinut rehellisyyden. Mua pelottaa ihan hirveästi. Mua pelottaa kaikki. En oo saanut nukuttua edes kunnolla, nainen kirjoitti tuntemuksistaan ohjelman alkamisen suhteen.

– Ja miksi? Mä en osannut Temptation Island -saarella esittää. Mä en osannut olla kova mimmi. Mä olin 100% oma itseni. Jos mua v*tutti, sen kerroin, jos itketti, itkin, jos suutuin se näkyi, jos oli sellainen pieni bitch moment, se näkyi jne.

Vilmaa pelottaakin juuri se, että ohjelman katsojat näkevät kaiken mitä hän on saarella tehnyt ja sanonut.

– Ja on todella pelottava ajatus että kaikki näkee. Siis kauhistuttaa. Jälkeenpäin kun mietin niin olisin voinut miettiä 2 kertaa ennenkuin avaan suuni. Sain jopa tällaisen neuvon. En mä osannut. Oon niin saakelin jääräpää ja tuuliviiri. Mä olen todella tunteellinen ihminen. Otan henkilökohtaisesti asioita ja mietin niitä itsekseni.


Vilma toteaa, että katsojille ohjelma on vain viihdettä. Nainen lupaa, että edessä on kuitenkin todella tunteiden täytteiden kausi.

– Kun mietin sitä aikaa siellä, tulee herkästi tippa linssiin. Me oltiin kuin yksi perhe siellä. Jokainen toi jotain siihen perheeseen. Ilman älypuhelimia, oli pakko puhua muille. Kaikista tuli niin tärkeitä minulle. Se tuki mitä niistä sinkuista ja tytöistä sai... En voi sanoin kuvailla. Teistä sai voimaa, Vilma kiittää kaikki ohjelmassa mukana olleita.

– Tästä kovempaa kautta ei tule, ei vaan voi, nainen kirjoittaa ja lisää kirjoituksensa loppuun huomautuksen:

– Mekin ollaan vaan ihmisiä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt