Bull Mentulan perheessä on toinenkin vaikuttava lihaskimppu: järkälemäinen Juha-veli pullistelee näyttävästi Instagramissa - Viihde - Ilta-Sanomat

Bull Mentulan perheessä on toinenkin vaikuttava lihaskimppu: järkälemäinen Juha-veli pullistelee näyttävästi Instagramissa

Jari ”Bull” Mentulan Juha-veli työskentelee urheiluhierojana ja on intohimoinen treenaaja.

Myös Bull Mentulan Juha-veli on kehonrakentaja ja intohimoinen liikkuja.­

26.3.2017 18:40

Kehonrakentaja ja personal trainer Jari ”Bull” Mentula esitteli hiljattain Instagram-tilillään Juha-veljensä.

Bullin julkaisemassa kuvassa urheiluhierojana Helsingissä työskentelevä Juha poseeraa veljensä rinnalla ryhdikkäänä. Raamikas Juha on kuvan perusteella lähes veljensä veroinen lihaskimppu.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

41-vuotias Bull Mentula tunnetaan tv-ohjelmista tiukkasanaisena valmentajana ja hän on niittänyt mainetta erilaisissa kehonrakennuskilpailuissa. Myös tosi-tv-tähden Juha-veli on intohimoinen treenaaja ja työskentelee hierojan työn lisäksi liikunnan parissa.

Juha kertoo Instagram-tilillään olevansa myös voimanostovalmentaja ja treeniohjaaja.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Juha esittelee lihaksistaan tunnetun veljensä tapaan liikuntaharrastustaan ja työtään ahkerasti sosiaalisessa mediassa. Mies julkaisee Instagramissa toinen toistaan näyttävämpiä salikuvia, joissa tämän treenattu vartalo ja muhkeat lihakset pääsevät oikeuksiinsa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Mentula on julkaissut tilillään myös kuvia kehonrakennuskilpailuista. Hän kertoo erään kuvan kuvatekstissä sen olevan yhdeksän vuoden takaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?