Tosi-tv-kaunottaren, 25, karu tilitys – pilasi ulkonäkönsä kauneusleikkauksilla: ”Miksi tein sen?” - Viihde - Ilta-Sanomat

Tosi-tv-kaunottaren, 25, karu tilitys – pilasi ulkonäkönsä kauneusleikkauksilla: ”Miksi tein sen?”

Marnie Simpson sanoo menneensä liiallisuuksiin ulkonäkönsä muokkaamisessa.

24.3.2017 10:52

Geordie Shore -tosi-tv-sarjasta tähdeksi ponnahtanutta Marnie Simpsonia ei ole tunnistaa vanhoista valokuvista. Tv-tähtönen on muokannut ulkonäköään lukuisilla kauneusleikkauksilla ja toimenpiteillä, eivätkä kaikki niistä ole Simpsonin mielestä aivan onnistuneita.

Simpson kertoo Closer-lehdelle menneensä liiallisuuksiin täydellisen ulkonäön tavoittelussa.

– Tiedän, että menin liiallisuuksiin huulitäytteiden ja rasvaimun kanssa. Sen jälkeen minusta tuntui kuin olisin joutunut autopesuun. Oli kaikenlaisia muhkuroita. Mietin, että miksi tein sen? Olen pilannut ulkonäköni, Simpson huokaa.

25-vuotiaan tähdelle on tehty rasvaimu, hänen rintansa on suurennettu, nenä leikattu ja hän käy säännöllisesti laittamassa huulitäytteitä.

Tältä Marnie Simpson näytti ennen kauneusleikkauksia:

Katso kuva myös tästä.

 

Tältä hän näyttää nyt:

Katso kuva myös tästä.

Vielä 2015 Geordie Shore -tähti oli vielä hyvin erinäköinen kuin nyt.­

Tosi-tv-tähti sanoo joutuneensa kauneusoperaatioiden takia jatkuvan kiusaamisen kohteeksi sosiaalisessa mediassa. Ilkeät kommentit hänen ulkonäöstään eivät kuitenkaan ole lannistaneet Simpsonin intoa mennä mahdollisiin uusiin leikkauksiin.

– Löydän aina jotain paranneltavaa, ja vaatii kaiken tahdonvoimani olla menemättä uusiin leikkauksiin, hän sanoo.

Simpson sanoo kuitenkin korjauttaneensa osan hänelle tehdyistä toimenpiteistä.

– Poistatin huulitäytteet, mutta haluaisin leikkauttaa leukani. En halua kuitenkaan näyttää joltakin robotilta, tai pilata ulkonäköäni entisestään, hän tuskailee.

Lääkärit ovat varoittaneet nuorta tv-persoonaa leikkausten vaaroista, ja löytämään itselleen muita ajanvietteitä, kuten harrastuksia.

Marnie Simpson sanoo pilanneensa ulkonäkönsä kauneusleikkauksilla.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?