MTV: Salattujen elämien Lari jättää sarjan - Viihde - Ilta-Sanomat

MTV: Salattujen elämien Lari jättää sarjan

Ronny Roslöf lopettaa Salkkareissa. Hän on näytellyt suosikkisarjassa viisi ja puoli vuotta.

23.3.2017 21:43

MTV kertoo nettisivuillaan, että homoseksuaalin Lari Väänäsen roolista tunnettu Ronny Roslöf jättää Salkkarit viiden ja puolen vuoden jälkeen.

Larin elämä muuttui ratkaisevasti, kun hänen elämänsä rakkaus, Elias, kuoli traagisesti auto-onnettomuudessa.

– Osasin kyllä aavistaa tämän tulevan, sillä Larin tarina on ollut monella tapaa riippuvainen Eliaksesta. Kun Elias poistui sarjasta syksyllä, oli luonnollista että myös Larin tarina hiipui, Roslöf kertoo MTV:lle.

– Olihan se alkuun aika surullista, mutta nyt kun asiaan on tottunut, ei se enää tunnu niin pahalta, hän sanoo.

Larin ja Eliaksen rakkaustarina tuli sarjassa päätökseensä 2. marraskuuta nähdyssä jaksossa, jossa kaahari ajoi Eliaksen yli tämän ollessa juuri matkalla tapaamaan Lari-rakastaan.

Järkyttynyt Lari kiirehti Eliaksen luokse, ja verta yskivä Elias kuiskasi rakkaalleen viimeiset sanansa. Paavolan poistuminen sarjasta oli monelle fanille järkytys.

 

Petteri Paavola kertoi marraskuun alussa MTV:lle, että hänelle oli ollut alusta asti selvää, että Eliaksen ja Larin rakkaustarina tulee päättymään traagisella tavalla.

– Olen tiennyt alusta saakka, että Eliaksen ja Larin tarina tulee päättymään jommankumman kuolemaan. Heidän rakkaustarinansa on käsikirjoitettu siten, että se loppuu traagisesti.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?