Tangokuningatar Heidi Pakarinen löysi vieraan naisen kotoaan – murtuu kyyneliin muistosta: ”Se oli kerrasta finito” - Viihde - Ilta-Sanomat

Tangokuningatar Heidi Pakarinen löysi vieraan naisen kotoaan – murtuu kyyneliin muistosta: ”Se oli kerrasta finito”

Puhuessaan erostaan tangokuningatar Heidi Pakarinen murtuu ISTV:n Tainola Show’ssa kyyneliin.


25.3.2017 7:47

Tangokuningatar Heidi Pakarinen, 41, viittaa finito-sanalla päivää, jolloin hän tuli kotiin ja löysi sieltä vieraan naisen. Siihen päättyi piirun alle 19 vuotta kestänyt parisuhde oopperalaulaja Mika Pohjosen kanssa.

– Taustalla oli paljon tapahtumia. Tuo kotiintulopäivä oli sitten se finito. Ajattelin, ettei elämä voi jatkua näin, Heidi Pakarinen kuvailee eronsa viimeistä niittiä.

Heidi paljastaa ISTV:n Tainola Show’ssa senkin, että odotteli vuosien kuluessa Mikalta myös kosintaa.

– Sitä ei koskaan tullut. Olen onnellinen suhteestamme, sillä siitä syntyi kaksi ihanaa tytärtä, Hertta, 9, ja Helmi, 11, Heidi herkistyy.

Eron tapahtuessa Heidi keräsi tavaransa ja löysi itselleen ja tyttärilleen uuden kodin läheltä Mikaa. Heidi paljastaa, että parilla on yhteishuoltajuus ja tyttäret ovat vanhemmillaan vuoroviikoin.

Puhuessaan erostaan, lapsistaan ja elämästään Heidille tulee kyyneleet silmiin. Hän ei puhu pahaa kenestäkään vaan on sitä mieltä, että elämä menee kuten sen on tarkoitus.

– Kaikilla asioilla on oma elämän kaarensa. Olen itkenyt paljon ja musiikin voima on auttanut pääsemään asioista yli, hän on oppinut.

Raskaan eron jälkeen Heidi törmäsi vanhaan tuttuun. Kun Heikki Koskelo, 34, valittiin Tangoprinssiksi 2011, Heidi ajatteli, että siinäpä on komea mies. Sen enempää Heidi ei miestä miettinyt. Tuolloin Heidi uskoi vielä liittonsa jatkuvuuteen.

Kun Heidi ja Mika sitten 2015 erosivat, Tangoprinssi ja Tangokuningatar kohtasivat sattumalta. Pikkuhiljaa Heidi ja Heikki alkoivat seurustella. Nyt he ovat kihloissa, mutta asuvat 500 kilometrin välimatkan päässä toisistaan. Heidi asuu Lahdessa ja Heikki Kajaanissa.

– Kun tapasimme silloin 2011, meistä tuli kaverit, ei sen enempää. Uskoin silloin vahvasti liittooni Mikan kanssa, mutta toisin sitten kävi, Heidi muistelee.

Heidi kertoo heidän puhuneen jo avioliitosta ja siitä, mitä kaikkea yhteiseen perhe-elämään kuuluu.

Pian Heidi julkaisee toisen soololevynsä. Meitä varten -levyn sävelmien taustalla on musiikkialan konkari Esa Nieminen ja kappaleissa puhutaan kaukokaipuusta, rakkaudesta ja ihmissuhteista. Heidi kertoo löytävänsä sanoituksista omaa elämäänsä.

– Löydän tekstistä hyvinkin paljon itseäni. Olenkin valinnut laulut tuntemusteni ja kokemusteni perusteella. Näin pystyn seisomaan jokaisen laulamani sävelen takana, Heidi painottaa.

Pyyhkiessään kameran edessä kyyneleitään Heidi painottaa, ettei hänen sydämensä ole kovettunut.–Sydämeni on täynnä onnea, hän päättää.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?