Luksuselämää viettävä Minttu Räikkönen paljastaa Ellelle: Haluaa palata työelämään – ”En aio jäädä kotirouvaksi” - Viihde - Ilta-Sanomat

Luksuselämää viettävä Minttu Räikkönen paljastaa Ellelle: Haluaa palata työelämään – ”En aio jäädä kotirouvaksi”

Minttu ja Kimi Räikkönen kertovat avoimesti elämästään Elle-lehden haastattelussa.

23.3.2017 8:40

Kimi ja Minttu Räikkönen elävät melkoista luksuselämää useissa eri kodeissaan ja formulasirkuksen keskellä.

Minttu on tunnettu näyttävistä ja tyylikkäistä asuistaan ja huhtikuun Elle-lehden haastattelussa hän kertoo seuraavansa tarkasti muotialaa.

Sen kyllä huomaa, sillä haastattelutilanteessa perheen keittiöpöydällä on kaksi kallista merkkilaukkua: Hermès-iltalaukku ja sen ”isosisko” Hermès Birkin, lehdessä kerrotaan.

Iltalaukun nainen hankki tammikuussa pidettyyn urheilugaalaan ja Birkinin hän osti toissa vuonna. Laukkujen arvo on huima, sillä Hermèsin iltalaukusta saa maksaa pitkän pennin ja Birkinistä saa pulittaa parhaimmillaan jopa kymmeniä tuhansia euroja.

Näin Minttu edusti Hermès-iltalaukun kanssa urheilugaalassa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Yleensä laukkuja joutuu jonottaa todella kauan, mutta Minttu ei olekaan ihan tavallinen shoppailija. Hän välttää jonottamisen, sillä Ellen mukaan hänellä on oma hovihankkija.

Mintun luksuslookki ei rajoitu pelkästään siihen, kun hän on ulkona muiden nähtävissä, vaan kotonaankin hän pitää ranteessaan Kimiltä joululahjaksi saamaansa tuhansien eurojen arvoista valkokultaista Cartierin Love-korua. Hänellä on saman sarjan rannekoru myös keltakultaisena, sillä sen hän sai Kimiltä huomenlahjaksi, kun pari meni naimisiin viime kesänä Italian Toscanassa.

Kimillä ja Mintulla on tällä hetkellä yksi lapsi, 2-vuotias Robin-poika. Keväällä perhe kasvaa yhdellä, sillä Minttu odottaa tyttövauvaa.

Minttu kertoo Elle-lehdelle haaveilevansa urasta muotialan parissa kunhan lapset ovat isompia.

– Kun Kimi lopettaa ajamisen, on minun urani vuoro. En aio jäädä kotirouvaksi, aiemmin lentoemäntänä työskennellyt Minttu kertoo lehdelle.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?