Kauniiden ja rohkeiden Sally Spectran näyttelijä kuoli Ronn ”Ridge” Mossin syliin – paljasti IS:n koskettavassa haastattelussa

Ridge Forresterin roolistaan tuttu Ronn Moss kertoo, kuinka hänen Kaunarit-näyttelijäkollegansa kuoli hänen käsivarsilleen.

Torstaina tulee kuluneeksi 30 vuotta siitä, kun supersuosittu saippuasarja Kauniit ja rohkeat pyörähti käyntiin Yhdysvalloissa.

Yksi sarjan legendaarisimmista ja tunnetuimmista näyttelijöistä on 65-vuotias Ronn Moss, joka näytteli sarjassa Ridge Forresteria 25 vuoden ajan.

Ronn Moss kertoo Ilta-Sanomille Sally Spectraa esittäneen Darlene Conleyn menehtyneen hänen käsivarsilleen.

Moss kertoo Ilta-Sanomien erikoishaastattelussa, että pitkän Kaunarit-uransa aikana hänen lähimmistä kollegoistaan tuli hänen ystäviään.

Yksi miehen hyvistä ystävistä oli Sally Spectraa näytellyt Darlene Conley.

Darlene Conleyn esittämä Sally Spectra oli Kaunareiden suosituimpia hahmoja.

Conley sairastui vatsasyöpään, joka diagnosoitiin hänelle syksyllä 2006. Moss vei hänelle sairaalaan pullon irlantilaista viskiä – Darlene kun oli irlantilaista sukujuurta.

Loppuajat Conley oli kotonaan. Myöhään eräänä iltana pr-nainen soitti Ronnille.

– Hän sanoi, että jos haluat vielä nähdä hänet, sinun on parasta tulla heti. Kiiruhdin paikalle. Olin kahden Darlenen kanssa makuuhuoneessa. Sanoin, että me kaikki rakastamme häntä – annoin hänelle luvan lähteä. Hän kuoli syliini. Tunsin, että hänen henkensä kulki lävitseni.

Tapausta muistellessaan miehen iho nousee vieläkin kananlihalle.

Susan Flannery (Stephanie Forrester), Charlton Heston ja Darlene Conley (Sally Spectra).

Darlene Conley kuoli 72-vuotiaana tammikuussa 2007.

  • Alla olevalla videolla listattuna 30 vuotta täyttävän Kauniit ja rohkeat -sarjan villeimpiä juonenkäänteitä:

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?