Au pair -Vanessalla, 21, pitkä lista vaativia kriteerejä tulevalle isäntäperheelle: ”En halua mihinkään landepaukkuperheeseen” - Viihde - Ilta-Sanomat

Au pair -Vanessalla, 21, pitkä lista vaativia kriteerejä tulevalle isäntäperheelle: ”En halua mihinkään landepaukkuperheeseen”

Au pairit Kanadassa -sarjan Vanessalla on suuria toiveita isäntäperhettään varten.

Maalaiselämä ei kuulu Vanessan toivomuksiin.­

21.3.2017 17:09

Au pairit Kanadassa -sarjassa nähtävä 21-vuotias Vanessa lähti Kanadaan ilman tietoa au pair -perheestä.

Vanessa matkasi Vancouveriin tarkoituksenaan löytää juuri hänelle täydellinen isäntäperhe, jonka lapsista tarmokas ja vaativa nuori nainen voisi huolehtia.

Vanessalla on melkoiset kriteerit tulevan perheensä suhteen. Nuori nainen kertoo Ylen julkaisemalla videolla, millainen perhe olisi hänelle sopiva.

Perhe ei saisi missään nimessä olla ”landepaukkuperhe” vaan sen pitäisi olla ”power-perhe”. Maalaiselämä ei miellytä Vanessaa.

– Au pair -perhe, jossa en viihtyisi on maalaisjussiperhe. En mä halua mennä mihinkään landepaukkuperheeseen, jossa olisin joku maajussi siellä traktorin päällä, Vanessa kertoo.

  • Katso alla olevalta videolta, mitä muita kriteerejä Vanessalla on perhettään varten.

– Ehkä pahin painajainen on, että se olis sellainen hissukka perhe, että mä sitten määrään ihan kaikkee siellä, Vanessa pohtii tarkkoja vaatimuksiaan.

Vanessa toivoo perheensä olevan aktiivinen, eikä sohvalla löhöilevää tyyppiä. Iso ja urheilullinen perhe olisi tumman kaunottaren makuun.

– Mä haluun et se olis moderni ja meillä ois samoja mielenkiinnon kohteita. Vois olla kodin ulkopuolellakin yhdessä, voitais tehdä kaikkee, eikä se ois vaan sitä lasten hoitoa ja sitä, Vanessa luettelee.

Vanessan seikkailu Kanadassa alkoi au pair -perheen etsimisellä.­

Voimakastahtoinen nuori nainen toivoo myös perheensä olevan vahva ja pyrkivän kohti päämääriään.

– Sellainen power-perhe, niistä varmaan tulee poliitikkoja, niistä tulee presidenttejä. Jos perhe on voimakas ja mä meen sinne, niin siitä tulis ihan niinku älyttömän hyvä, Vanessa pohtii ennen ensimmäistä Kanadan-perhettään.

Vanessan taival Kanadassa saa sarjassa huonon alun, kun hostellin taso ei miellytä nuorta naista. Vanessa murjottaa Vancouveriin saavuttuaan hostellihuoneessa ja toteaa tuntevansa olevansa vankilassa.

Au pairit Kanadassa tiistaisin klo 20.30 Yle TV2:lla 21. maaliskuuta alkaen.

Uuden Au pairit Kanadassa -tuotantokauden kaikki jaksot ovat nyt katsottavissa Yle Areenassa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?