Kaunarit-Brooke, 55, paljasti säärensä minimekossa – supernuorekas ulkonäkö hämmästyttää: Ei näytä vanhentuneen päivääkään! - Viihde - Ilta-Sanomat

Kaunarit-Brooke, 55, paljasti säärensä minimekossa – supernuorekas ulkonäkö hämmästyttää: Ei näytä vanhentuneen päivääkään!

Kauniit ja rohkeat -saippuasarja täyttää tällä viikolla 30 vuotta. Katherine Kelly Lang ei ole juurikaan muuttunut ulkonäöltään vuosien varrella.

21.3.2017 7:53

Legendaarinen saippuasarja Kauniit ja rohkeat täyttää torstaina 30 vuotta. Kaunarit-tähdet juhlivat merkkipaalua Los Angelesissa sankoin joukoin. Mukana gaalassa oli monia tuttuja kasvoja sarjan vuosien varrelta.

Katherine Kelly Lang on esittänyt Brookea huippusuositussa Kauniit ja rohkeat -saippuasarjassa aivan sarjan alusta asti, jo vuodesta 1987.

Katherine Kelly Lang on esittänyt Brookea Kauniit ja rohkeat -sarjassa jo 30 vuotta.­

Kaunarit-tähti saapui gaalaan mustassa minimekossa, joka paljasti 55-vuotiaan tähden treenatut sääret.

Kaunareissa Kelly Langin hahmolle on sattunut ja tapahtunut hämmästyttäviä asioita. Hahmo on esimerkiksi ollut naimisissa 13 kertaa.­

– Voitteko uskoa, että on kulunut jo 30 vuotta! Kaunarit-tähti hämmästeli juhlista jakamissaan kuvissa Instagramissa.

Supernuorekas Katherine Kelly Lang ei ole juuri muuttunut vuosien saatossa, vaikka sarja on pyörinyt tv:ssä jo 30 vuotta.

Jos kuva ei näy selaimellasi, niin katso se tästä.

Urheilun tiedetään olevan Kelly Langille erittäin tärkeä osa elämää ja näyttelijä harrastaa ratsastusta, pyöräilyä ja triathlonia.

Tältä Katherine Kelly Lang näytti Kaunareissa 1994.­

Kuva vuodelta 2003.­

Näyttelijä kuvattuna sarjassa Ridgeä esittäneen Ronn Mossin kanssa 2007.­

Katherine Kelly Langin roolihahmo, vapaamielinen Brooke, on ollut sarjassa naimisissa hämmästyttävät 13 kertaa.

Kenties omituisin Brooken suhdesopista sai alkunsa, kun Brooke hankkiutui sänkyyn tyttärensä Bridgetin miehen Deaconin kanssa ja tuli raskaaksi. Vastuun tapauksesta otti toinen vävy Whip, joka vei Brooken vihille.

Brooken näyttelijä on kertonut australialaiselle News.com-sivustolle, että juonenkäänne meni hänenkin mielestään liian pitkälle.

– Fanit eivät pitäneet siitä, että sain Hope-lapsen entisen vävyni kanssa, Lang kertoi sivustolle.

Muistatko Kauniiden ja rohkeiden uskomattomimmat juonenkäänteet? Katso video alla!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?