Marco Bjurström arvioi Tanssii tähtien kanssa -parien esitykset – kritiikkiä ennakkosuosikille: ”Turhankin turvallista!” - Viihde - Ilta-Sanomat

Marco Bjurström arvioi Tanssii tähtien kanssa -parien esitykset – kritiikkiä ennakkosuosikille: ”Turhankin turvallista!”

Marco Bjurström arvioi Tanssii tähtien kanssa -parit Ilta-Sanomille joka sunnuntai lähetyksen jälkeen.

Marco Bjurström arvioi illan tanssit.­

19.3.2017 21:23

Tanssija, koreografi ja tv-persoona Marco Bjurström arvioi Ilta-Sanomille Tanssii tähtien kanssa -kilpailun parien tanssiesitykset viikoittain.

Tällä viikolla Bjurström antoi parhaat pisteet Anna-Maija Tuokon ja Matti Puron valssille – aivan kuten ohjelman tuomaristokin. Pari sai ensimmäiset tuplakympit.

Sen sijaan yhdeksi ennakkosuosikiksi noussut pari Laura Malmivaara ja Mikko Ahti saivat Bjurströmiltä myös kritiikkiä.

– Olisin toivonut tässä vaiheessa vähän enemmän riskinottoa ja sitä rokkia, mistä puhuttiin, Bjurström arvioi.

1. Musta Barbaari ja Katri – Quickstep, 6 pistettä

Ihan iloinen meininki nuorekkaassa quick stepissä, mutta mukana olleet nuoret tanssijäpikkäätkään eivät pystyneet hämäämään sitä, että ei ollut ihan helppoa. James on voimakas ja ryhdikäs, mutta virtaava keveys ei oikein asetu paikoilleen. Nostot ja monet meille tavallisille kuolevaisille raskaat asiat ovat Jamesille helppoja, mutta liito ja lento askelluksessa tuottaa vaikeuksia. Tälle upealle parille tyypillinen säteilykin jäi tänään vähän vaimeaksi.

2. Kirsi ja Marko – Tango, 5 pistettä

Tyylikkään näköinen pari ja hienosti Marko pystyi alussa pelastamaan, kun Kirsin kauniin mekon helma oli takertunut kenkään. Intensiteettiä riitti ja pari tanssi vahvasti yhdessä, joten sikäli tangon tunnelma välittyi hienosti kotisohvalle asti. Kirsille liikkeen sisäinen nopeuden hallinta on vaikeaa ja tämä näkyi esimerkiksi tänään ”väärissä” paikoissa nykivänä ja töksähtelevänä liikkeenä. Kirsiä ja Markoa on mukava katsoa yhdessä ja sekin on tärkeä asia. Toivoisin, että Kirsi asettuisi luottavaisemmin omien jalkojensa päälle tanssiessaan.

3. Eevi ja Jani – Foxtrot, 6 pistettä

Nyt on asut kohdillaan ja Eevi sekä Jani toivat tanssilattialle sopivan syntisen foxtrotin. Hienon musiikin tahdissa pari tanssi keskittyneesti ilman turhia vieraannuttavia elementtejä. Mielestäni foxtrot on kauneimmillaan silloin kun liikkeen alkua ja loppua ei erota toisistaan ja muutamassa kohdassa tämä onnistui aika hienosti. Kun Eevi oppii vielä lisää liikkeen ja hengityksen yhdistämistä, niin tanssi saa paremmin alkunsa keskivartalosta.

4. Anna-Maija ja Matti – Wieninvalssi, 9 pistettä

Liitoa, lentoa ja virtaavaa valssia tuli ruudun täydeltä, kun tämä loistelias pari pisti tanssiksi. Jos nyt jotain saa toivoa, niin Anna-Maijalla riittäisi kykyä yläkropan vieläkin hengittävämpään liikkeeseen – aivan huikea tanssijatar. Teknistä tanssia merkittävämpää on tämän ihanneparin kyky kertoa tarinoita: Saimme todistaa mykistävän taitavasti ja kauniisti toteutetun tanssiteoksen, joka kosketti ainakin minun sieluani.

5. Laura ja Mikko – Quickstep, 8 pistettä

Todella upean näköinen pari mustissaan ja vähän yllättävässäkin materiaalivalinnassa. Siistiä, taitavaa tanssia, josta näkee miten paljon Laura osaa ja miten hyvä opettaja Mikko on. Minun makuuni pari kuitenkin antoi odottaa enemmän kuin toteutti. Olisin toivonut tässä vaiheessa vähän enemmän riskinottoa ja sitä rokkia, mistä puhuttiin. Ilmaisultaan ja läsnäololtaan Lauralla ja Mikolla on homma kauniisti kohdillaan, mutta jotenkin turhankin turvallista.

6. Pepe ja Jutta – Foxtrot, 7 pistettä

Ah miten upea aloitus yläparvella hienon taustakuvan edessä ja Jutalla vielä lisäksi tolkuttoman kaunis asu! Tunnelma upiakkaasti kohdillaan ja parin tanssi on jotenkin hempeän hellää. Jutalle jättiaplodit taitavasta opetustyöstä, sillä onhan se paljon hänen ansiotansa, että Pepe on hurmannut meistä useimmat. Tanssillisesti Pepe seikkailee koko ajan taitojensa äärirajoilla, mutta juuri se tässä ohjelmassa onkin niin hienoa - saamme todistaa pieniä ihmeitä joka sunnuntai!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?