Marco Bjurström hämmentyi uudistuneen Bumtsibumin ensimmäisestä jaksosta: ”Ihan eri ohjelma!” - Viihde - Ilta-Sanomat

Marco Bjurström hämmentyi uudistuneen Bumtsibumin ensimmäisestä jaksosta: ”Ihan eri ohjelma!”

Bumtsibumin entisen juontajan Marco Bjuströmin mielestä uudistettu suosikkiohjelma ei ole sama kuin ennen.

19.3.2017 13:27

Lauantai-iltana nähtiin ensimmäinen jakso uudistuneesta 1990-luvun suosikkiohjelmasta Bumtsibum.

Uudistetun Bumtsibumin juontajana toimii Kalle Lindroth ja pianisteina Heikki Puhakainen ja Lasse Piirainen.

Ohjelman alkuperäisenä juontajana toiminut Marco Bjurström kertoo katsoneensa lauantai-iltana nähdyn uudistetun musiikkivisailun.

– Kyllä mä katsoin sen jakson eilen.

– Olen lähinnä pöllämystyneessä olotilassa. Me tehtiin ohjelmaa aikoinaan 230 jaksoa, niin olihan se tavallaan kuin toinen koti. Nythän tämä on ihan eri ohjelma, Bjurström toteaa.

Positiivisella asenteella elämään suhtautuva Bjurström ei lähde kommentoimaan ohjelmaa sen enempää, mutta toteaa, että paljon on muuttunut hänen ajoistaan.

– Paljon on muuttunut ja niinhän sen täytyy ollakin, kun on kerta päätetty muuttaa koko tekijätiimi. Siellä ei ole yhtä ainutta tekijää vanhasta tiimistä. Joten väkisinhän se muuttuu jo senkin myötä ja se oli odotettavissakin.

Näin Marco Bjurström juonsi Bumtsibumia vuonna 1999.­

Twitterissä kommentoitiin uudistunutta ohjelmaa runsain sanakääntein ja ensimmäinen jakso ei saanut tv-katsojia vakuuttuneiksi. Monet katsojat kaipasivatkin vanhaa juontajaa Bjurströmiä ja pianisteja Seppo Hovia ja Esa Niemistä.

Bjurstöm kertoo saaneensa myös todella paljon henkilökohtaisia viestejä asiaan liittyen.

– Se oli kauhean hassu tilanne. Sain eilen (lauantaina) ihan törkeän määrän viestejä. Niitä tuli Facebookissa, tekstareilla, sähköpostilla, Twitterissä, mies listaa.

– Se oli samalla kauhean imartelevaa, mutta myös vähän surullista ja hämmentävää.

– Maailman suurin asiahan on se, jos kokee, että ihmiset tykkää sinusta ja on paljon ihmisiä, jotka pitävät sinun tavastasi olla. Mikä on sen kauniimpaa?

Bjurström toteaa, että ohjelmaa esittävä MTV3 on varmasti ollut tietoinen siitä, että uudistettu suosikkisarja tulee saamaan paljon erilaista palautetta.

– Kyllähän Maikkari on ihan taatusti tiennyt, että tästä tulee hulabaloo. Se, miten muut kuin minä sen ottaa, on ihan toinen asia.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?