Ongelmistaan tunnetulla Lindsay Lohanilla rahat lopussa? Ei varaa autonkuljettajaan: ”Ne ovat niin kalliita” - Viihde - Ilta-Sanomat

Ongelmistaan tunnetulla Lindsay Lohanilla rahat lopussa? Ei varaa autonkuljettajaan: ”Ne ovat niin kalliita”

Paparazzien piinaama entinen teinitähti paljasti brittiohjelmassa, ettei hän palkkaa autonkuljettajaa niiden kalliin hinnan vuoksi.

Lohan on käyttänyt rahojaan vuosien varrella holtittomasti muun muassa juhlimiseen.­

17.3.2017 23:22

Lapsena julkisuuteen Ansa vanhemmille -elokuvan myötä ponnahtanut Lindsay Lohan tunnetaan monista ongelmistaan.

Entinen teinitähti nautti huimaa suosiota uransa alkuaikoina ja hänet nähtiin etenkin nuorten suosiossa olleissa Mean Girls ja Perjantai on pahin -elokuvissa 2000-luvun alussa.

Sittemmin ex-teinitähti ajautui ongelmiin päihteiden kanssa ja tuhlasi elokuvista haalittuaan omaisuutta villiin juhlimiseen.

Lohan on vuosien varrella joutunut paparazzien kynsiin monien kohujensa vuoksi ja tähti kertoikin torstaina brittitelevisiossa John Bishop: In Conversation With... -ohjelmassa kokemuksistaan aggressiivisten paparazzien kanssa.

Lohanin mukaan paparazzeja on mahdotonta päästä karkuun, jos ajaa autoa itse. Tähti kertoi Daily Mailin mukaan, että Los Angelesissa paparazzit tunkeutuvat kuuluisuuksien autoihin saadakseen kuvan siitä, miten tähdet reagoivat tunkeilijaan. Näyttelijä kertoi, että valokuvaajia palkataan nimen omaan siihen tehtävään.

– Ihmiset sanovat vain ”Älä aja Lindsay, hanki autonkuljettaja”, mutta se on niin kallista, Lohan kertoi.

Lohanin mukaan henkilökohtaisen autonkuljettajan palkkaaminen tulisi hänelle aivan liian kalliiksi.

Lohan kuvattiin New Yorkissa helmikuussa.­

Brittiohjelman juontaja John Bishop tiedusteli, mihin ihmeeseen tähden 8 miljoonan euron palkkashekki katoavat. Lohan totesi, että ihmiset luulevat hänen tienaavan paljon enemmän kuin hän todellisuudessa tienaa.

– Luuletko, että saat kaiken sen? Ei todellakaan, tähti vastasi.

Lohan puhui Bishopin kanssa myös siitä, millaisen pyörremyrskyn keskelle hän joutui noustessaan teinitähteyteen. Hän kertoi, että elämä pinnallisessa Los Angelesissa oli hankalaa.

– Se oli melkoista pyöritystä, etenkin Los Angelesissa, jossa ihmiset joita hädin tuskin tunnet ympäröivät sinut ja luulet heitä ystäviksesi.

Lohan ajautui holtittoman päihteidenkäyttönsä vuoksi ongelmiin lain kanssa ja hänet pidätettiin esimerkiksi rattijuopumuksista. Näyttelijä joutui oikeuden eteen myös pieleen menneistä bisneksistään.

Lohan kohahdutti vuonna 2014 listalla, joka sisälsi 36 hänen seksikumppaninsa nimen. Listalla oli lukuisia maailmantähtiä ja nimekkäitä miehiä, muun muassa Adam Levine, Zac Efron, Justin Timberlake ja Orlando Bloom. Lohan kertoi listan tultua julki, että hän laati sen osana vieroitushoitoaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?