Kaikkien aikojen paljastavin ”asu” punaisella matolla? Tosi-tv-tähti pamahti kameroiden eteen vain teipinpalat valtavien rintojen päällä - Viihde - Ilta-Sanomat

Kaikkien aikojen paljastavin ”asu” punaisella matolla? Tosi-tv-tähti pamahti kameroiden eteen vain teipinpalat valtavien rintojen päällä

Tosi-tv-tähti Sundy Carter aiheutti shokin saapumalla seurapiiritilaisuuteen lähes alasti.

Sundy Carter valitsi verkkoasun ja teipinpalat ylleen Fifty Shades of Grey -teemaiseen gaalaan.­

17.3.2017 8:41

Tosi-tv-tähti Sundy Carter ilmestyi maanantaina Los Angelesissa järjestettyyn julkkistapahtumaan punaiselle matolle asussa, jota hädin tuskin voi kutsua edes asuksi. Tähti oli liimannut suurikokoisten rintojensa päälle pelkät teipinpalat.

Alaosa puolestaan koostui verkkomekosta, joka ei jättänyt juuri mitään arvailujen varaan. Mekko paljasti myös Carterin takapuolen.

Asu oli erittäin paljastava, ja Carterin nimi nousi välittömästi viihdesivustojen kärkeen tämän esiintymisen jälkeen.­

Paljastavat kuvat punaiselta matolta levisivät nopeasti lehtien sivuille. Mirror-lehden mukaan gaalan teema oli Fifty Shades of Grey. Carter vaikutti ottaneen teeman harvinaisen tosissaan.

Aiemmin Sundy Carter on nähty huomattavasti asiallisemmissa gaalapuvuissa. Kuva marraskuulta.­

Sundy Carter on ottanut osaa muun muassa Basketball Wives LA -sarjaan. Ohjelmassa seurataan kuuluisien koripalloilijoiden kanssa seurustelleiden naisten elämää. Carter on nähty mukana sarjassa kolmella eri kaudella. Hän on koripalloilija Larry Hughesin ex-tyttöystävä.

Daily Mailin mukaan tumma kaunotar on tähdittänyt myös sarjaa Marriage Boot Camp: Reality Stars.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?