Frendit-tähti Matthew Perry teki shokkipaljastuksen tv:ssä – hakkasi Kanadan pääministerin koulussa lapsena: ”Se oli kateutta” - Viihde - Ilta-Sanomat

Frendit-tähti Matthew Perry teki shokkipaljastuksen tv:ssä – hakkasi Kanadan pääministerin koulussa lapsena: ”Se oli kateutta”

Frendit-tv-sarjasta tuttu Matthew Perry kertoi Jimmy Kimmel Live -lähetyksessä hätkähdyttävän paljastuksen lapsuudestaan.

Katsojat hämmentyivät, kun Matthew Perry kertoi ”hakanneensa” kaverinsa kanssa kouluikäisenä Kanadan nykyisen pääministerin Justin Trudeaun (oik.).­

17.3.2017 8:15

Frendit-sarjan Chandlerina tutuksi tullut Matthew Perry kertoi keskiviikkoiltana Jimmy Kimmel Live -ohjelman suorassa lähetyksessä, että ”hakkasi” kaverinsa kanssa kouluikäisenä Kanadan nykyisen pääministerin Justin Trudeaun. Aiheesta on uutisoitu näyttävästi isoissa lehdissä Yhdysvalloissa ja Kanadassa.

Jimmy Kimmel kyselee Perryltä aluksi tämän taustasta ja Perry myöntää olevansa puoliksi kanadalainen. Sitten Perry kertoo tarinan kiusaamistilanteesta, jossa mukana olivat hän, hänen kaverinsa ja Kanadan nykyinen pääministeri Justin Trudeau.

– Minulla on tarina hänestä, josta en ole ylpeä, Perry sanoi ABC-kanavan esittämässä Jimmy Kimmel Live -lähetyksessä.

Perryn mukaan hänen kaverinsa muistutti häntä, että kun he olivat viidennellä luokalla alakoulussa, he hakkasivat Justin Trudeaun yhdessä. Perryn mukaan temppu johtui puhtaasti kateudesta.

– Hänen isänsä oli pääministeri, hän totesi, ja lisäsi, että siihen aikaan Kanadassa ei ollut juurikaan turvajärjestelyjä merkittävien poliitikkojen lapsille, kuten esimerkiksi Donald Trumpin poikaa Barronia suojellaan.

– Mutta en usko, että se oli syy, miksi hakkasimme hänet. Luulen, että hän vain oli ainut lapsi koulussa, jonka saatoimme hakata.

Syyt kiusaamiseen ja hakkaamiseen saattoivat kuitenkin olla Perryn mukaan pikemminkin siinä, että Trudeau oli hyvä urheilulajeissa.

– En leuhki sillä asialla. Se oli kauheaa. Olin tyhmä lapsi, hän sanoi.

Jos video ei näy, katso se tästä linkistä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?