Sydänkohtauksen kuntosalilla saanut Suurin pudottaja -valmentaja palasi treenaamaan – sairastumisesta vain kuukausi - Viihde - Ilta-Sanomat

Sydänkohtauksen kuntosalilla saanut Suurin pudottaja -valmentaja palasi treenaamaan – sairastumisesta vain kuukausi

Bob Harper kertoo Instagram-tilillään palanneensa kuntoilemaan kuukausi sydänkohtauksensa jälkeen.

16.3.2017 23:21

Suurin pudottaja -ohjelmasta julkisuuteen nousut kuntovalmentaja Bob Harper, 51, sai noin kuukausi sitten vakavan sydänkohtauksen. Nyt Harper julkaisi Instagram-tilillään lyhyen videon, jolla hän näyttää olevansa jälleen treenikunnossa.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Harper sai sydänkohtauksen treenatessaan kuntosalilla. Tähden onneksi paikalla sattui olemaan toinen kuntoilija, joka oli lääkäri. Kuntoilija elvytti tajuttoman Harperin ja tämä kiidätettiin sairaalaan.

Harper heräsi sairaalassa kaksi päivää myöhemmin ja pääsi kotiin kahdeksan päivän kuluttua. Harper kertoo Instagramissa pystyvänsä tällä hetkellä kuntoilemaan varovaisesti.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Huimassa kunnossa oleva personal trainer kuntoili sydänkohtauksensa jälkeen ensimmäisissä treenissään yhteensä 45 minuuttia. Hän muun muassa juoksi juoksumatolla ja polki kuntopyörää.

– Se tuntui hyvältä ja lääkärit olivat tyytyväisiä lukemiini. Tuntuu hyvältä hikoilla hieman, Harper kertoo Instagramissa.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Harper kiittelee seuraajiaan saamastaan tuesta.

– Ette arvaakaan, kuinka paljon siitä on ollut apua.

Terveellisten elämäntapojen puolesta puhujana tunnettu Harper on vegaani ja elää aktiivista ja terveellistä elämää. Hän on päättäväinen kuntoutumisensa suhteen. Valmentaja on jakanut Instagram-tilillään lukuisia kuvia matkansa varrelta.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Ainoa kuntoilu, mitä voin tehdä, on Karlin ulkoiluttaminen, Harper kirjoitti tilillään pari viikkoa sitten koirastaan julkaisemansa kuvan yhteydessä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?