Heikki Paasonen löysi kuvankauniin mallirakkaansa yllättävällä tavalla – ”Ehdin käydä yksillä Tinder-treffeillä” - Viihde - Ilta-Sanomat

Heikki Paasonen löysi kuvankauniin mallirakkaansa yllättävällä tavalla – ”Ehdin käydä yksillä Tinder-treffeillä”

Heikki Paasonen paljasti omassa ohjelmassaan, miten hänen parisuhteensa sai alkunsa.

16.3.2017 22:45

Heikki Paasonen Show'ssa torstaina vieraillut artisti SAARA eli Sara Forsberg kertoi illan isäntä Heikki Paasoselle, millaista oli muuttaa Los Angelesiin ja aloittaa deittailu.

  • Katso yllä olevalta videolta, miten Forsberg löysi poikaystävänsä.

Yhdysvaltoihin muuttaessaan Forsberg oli juuri eronnut "myrkyllisestä parisuhteesta" ja uskaltautui luomaan profiilin Tinderiin.

– Menin ensimmäisille treffeille, ja se eka treffikundi on jäänyt. Meillä tulee ensi kesänä kolme vuotta täyteen, Forsberg iloitsee.

Forsberg seurustelee yhdysvaltalaisen Hoomanin kanssa.

Forsbergin kertomasta innostuneena yksityisyydestään tarkka Paasonen paljasti, että myös hänen kokemuksensa Tinderistä ovat hyvin vähäiset.

– Mulla on sama juttu. Mäkin ehdin käydä yksillä Tinder-treffeillä. Kyllä, ja olen yhä hänen kanssaan, Paasonen paljasti.

Paasonen seurustelee mallina, joogaohjaajana ja näyttelijänä työskentelevän Annina Puontin kanssa. Puonti on nähty muun muassa Cheekin Timantit on ikuisia -musiikkivideolla.

Puonti julkaisi Instagram-tilillään kuvan Heikki Paasonen Show’n kulisseista ohjelman ensimmäisen jakson alla.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Paasonen ei ole puhunut parisuhteestaan juurikaan julkisesti.

Paasosen kanssa televisiossa nähtävä juontajan Eivor-äiti kertoi Ilta-Sanomille aiemmin odottelevansa jo lapsenlapsia. Eivorin mukaan Paasosella ja tämän tyttöystävällä ei ole kuitenkaan vielä perhesuunnitelmia.

Eriävät mielipiteet aiheuttavat silloin tällöin kitkaa äidin ja pojan välille.

– Nykyään kiistoja tulee lähinnä siitä, että minä haluan mummiksi, mutta Heikki ei halua tällä hetkellä lapsia, Eivor totesi nauraen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Heikki Paasonen Show torstaisin kello 21 Nelosella.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?