O.C.-tähti Mischa Barton kommentoi seksivideotaan – poikaystävä salakuvasi: ”Ihminen, jota luulin rakastavani, tallensi intiimeimmät hetkeni” - Viihde - Ilta-Sanomat

O.C.-tähti Mischa Barton kommentoi seksivideotaan – poikaystävä salakuvasi: ”Ihminen, jota luulin rakastavani, tallensi intiimeimmät hetkeni”

Mischa Barton puhui hänestä salaa kuvatusta intiimistä videosta keskiviikkona järjestetyssä tiedotustilaisuudessa.

Barton esiintyi tiedotustilaisuudessa vakavana.­

16.3.2017 22:17

O.C.-sarjasta tuttu näyttelijä Mischa Barton, 31, kommentoi hänestä kuvattua seksivideota keskiviikkona järjestetyssä lehdistötilaisuudessa.

Bartonin seksivideo tuli ilmi alkuviikosta. Arkaluontoisella videolla Bartonin kerrotaan harrastavan seksiä useissa eri asennoissa tummahiuksisen miehen kanssa. Videota on kaupattu ainakin puolen miljoonan euron hintaan. Videon lisäksi näyttelijästä on ollut liikkeellä myös alastonkuvia.

Bartonin asianajaja Lisa Bloom oli myös paikalla tiedotustilaisuudessa.­

Barton kommentoi videota ja sen aiheuttamaa kohua yhdessä asianajajansa kanssa. Näyttelijä on nostanut syytteet videosta ja sen levittämisestä.

– Halusin tulla esiin taistellakseni sekä omasta puolestani että myös kaikkien muiden naisten puolesta, Barton kertoi Independent-lehden mukaan.

– Haluan suojella heitä siltä kivulta ja nöyryytykseltä, jota olen joutunut kokemaan. Yhdenkään naisen ei pitäisi kokea tällaista, näyttelijä jatkoi.

Barton kertoi olevansa erittäin järkyttynyt hänen rakastamansa ihmisen toiminnasta.­

Videoiden kuvaajan kerrotaan olevan Barton viimeisen vuoden aikana tapailema mies. Entinen poikaystävä kuvasi näyttelijää piilotetuilla kameroilla yksityisasunnossa tämän tietämättä.

– Kaikista pahin pelkoni oli tajuta, että ihminen, jota luulin rakastavani ja johon luotin, kuvasi minun intiimeimmät ja yksityisimmät hetkeni ilman suostumustani piilotetuilla kameroilla.

Barton kertoo, että vielä pahempaa oli kun hän tajusi, että kyseinen ihminen myy hänestä otettuja alastonkuvia ja salaa kuvattua seksivideota.

Barton ponnahti suoraan Hollywood-maailman tähtitaivaalle näyteltyään yhtä päärooleista supersuositussa O.C.-tv-sarjassa. Sarja alkoi vuonna 2003, jolloin Barton oli vasta 17-vuotias. Viimeinen jakso kuvattiin vuonna 2007.

Sittemmin Barton on tehnyt näyttelijän töitä, mutta häntä ei ole nähty huippurooleissa. Entinen teinitähti on kamppailut päihteiden kanssa ja hänen sekava käytöksensä on päätynyt useasti otsikoihin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?