Gimmelistä tuttu Ushma Me Naisille: ”Aina, kun Jenni Vartiainen tekee levyn, se näkyy palkkapussissani” - Viihde - Ilta-Sanomat

Gimmelistä tuttu Ushma Me Naisille: ”Aina, kun Jenni Vartiainen tekee levyn, se näkyy palkkapussissani”

Ushma Karnani kertoo Me Naisten haastattelussa iloitsevansa Jenni Vartiaisen menestyksen näkyvän palkkapussissaan.

16.3.2017 11:50

Gimmel-yhtyeestä alun perin tutuksi tullut ja nykyään näyttelijänä töitä tekevä Ushma Karnani, 35, kertoo rahankäytöstään Me Naiset -lehden haastattelussa. Kun Gimmel vuonna 2004 lopetti toimintansa, olisi Ushma vielä tahtonut jatkaa bändissä. Nyt Karnani kertoo Me Naisten haastattelussa vielä vuosienkin jälkeen hyötyvänsä entisen bändikaverinsa Jenni Vartiaisen menestyksestä.

– Aina, kun Jenni tekee uuden levyn, se näkyy minunkin palkkapussissani. Kun Jenniä soitetaan radiossa enemmän, muistetaan Gimmelkin, joten tililleni kilahtaa Gramex-korvauksia radiosoitosta. Suurista summista ei todellakaan ole enää nykypäivänä kyse: rojaltit pomppivat ehkä kympistä kuuteenkymppiin. Mutta kaikki on kotiinpäin! Karnani kertoo ja sanoo olevansa Vartiaisen menestyksestä iloinen.

Popstars-tv-ohjelmasta alkunsa saanut Gimmel jäähyväiskeikkansa jälkeen lokakuussa 2004 Espoon Tapiolassa. Suskin (vas), Jennin ja Ushman lisäksi yhtyeeseen valittiin alun perin mukaan myös Jonna Pirinen, joka kuitenkin jätti yhtyeen pian ja aloitti soolouran.­

Konttori-sarjassa nähtävä Karnani toteaa lehden haastattelussa vuoden 2017 näyttävän huonolta töiden puolesta, sillä Konttorikin on jo kuvattu. Karnani kertoo selviävänsä niukoista ajoista yli laittamalla rahaa säästöön.

– Voisin varmaan mennä työkkäriinkin, mutta en jaksa aloittaa heidän kanssaan loputonta byrokratiasotkua. Olen osa-aikainen yrittäjä, mikä sotkisi tilannetta vielä entisestään, Karnani sanoo Me Naisten haastattelussa ja toteaa toisinaan turhautuvansa siitä, että näyttelijänä hänen on jatkuvasti markkinoitava itseään muun muassa teatterinjohtajille ja muille potentiaalisille työnantajille kovaan ääneen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?