Anna: Piritta Hagman tilittää avoimesti lätkävaimouden pimeästä puolesta – ”Olen ollut katkera miehelleni” - Viihde - Ilta-Sanomat

Anna: Piritta Hagman tilittää avoimesti lätkävaimouden pimeästä puolesta – ”Olen ollut katkera miehelleni”

Jääkiekkoilija Niklas Hagmanin kanssa vuonna 2006 avioitunut Piritta Hagman saa vihdoin luoda omaakin uraa.

Piritta Hagman on pyörittänyt perhearkea, kun Niklas Hagman on luonut uraa.­

16.3.2017 9:53

Piritta Hagman, 37, puhuu torstaina ilmestyneessä Anna-lehdessä avoimesti ja suorasanaisesti perheensä elämästä.

Hagman on ollut päävastuussa perheen arjen pyörittämisestä kun jääkiekkoilijapuoliso Niklas Hagman on luonut uraa. Hagmanit ovat asuneet ulkomailla ja joutuneet muuttamaan Niklaksen työn vuoksi useasti.

Muutot, oman uran ja omien työhaaveiden sekä aina uuteen paikkaan sopeutuminen ovat olleet vaikeita Piritta Hagmanille.

– Jokaisen muuton yhteydessä olen tuntenut surua, kiukkua ja pettymystä. Vaikka muutto uudelle paikkakunnalle onkin ollut aina hieno mahdollisuus, se on samalla vienyt minua kauemmas ammatillista haaveistani, Piritta kuvailee Annan haastattelussa.

Hän myöntää omien opiskelu- ja työsuunnitelmien toistuvan kariutumisen nostattaneen katkeruutta.

– Olen ollut katkera miehelleni siitä, että hän on saanut sekä uran että perheen. Katkeruuteni on noussut esiin yleensä riitatilanteissa. Silloin olen saattanut purkaa tunteeni Niklakseen.

Koko Hagmanien perhe osallistui Bermuda-turnaukseen viime kesänä.­

Nyt Hagmanit ovat asettuneet Helsingin Lauttasaareen, ja Niklas pelaa Hämeenlinnassa HPK:ssa. Piritta saa vihdoin toteuttaa omia suunnitelmiaan, ja opiskelee ravintoterapeutiksi ja mindfulness-ohjaajaksi, sekä pyörittää omaa FemiHealth-yritystään.

Hagmaneilla on kolme lasta; 10-vuotias Lukas, 7-vuotias Lila ja 4-vuotias Eliana. Piritta Hagman on puhunut perheensä arjesta sekä parisuhteestaan myös IS:n haastattelussa.

Vuonna 2014 Piritta kertoi, että koska Niklaksen työ vie niin paljon aikaa, tarvitsee parisuhde erityistä vaalimisista.

– On siinä silti omat haasteensa. Olen kotihiiri, ja ajattelen, että saunailta mökillä riittää. Ja kyllähän se tiettyyn pisteeseen asti riittääkin, mutta on virkistävää lähteä pois omista ympyröistä.

– Uskon, että onnellinen parisuhde heijastuu lapsiin, ja haluan, että he oppisivat meidän kauttamme suhteen mallin. Pitää näyttää toiselle, että hän on tärkeä. Hellyyden osoittaminen unohtuu arjessa liian helposti.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?