Emma Watson alastonkuvakohun keskellä – vuotivatko yksityiset otokset nettiin? Sosiaalinen media sekosi - Viihde - Ilta-Sanomat

Emma Watson alastonkuvakohun keskellä – vuotivatko yksityiset otokset nettiin? Sosiaalinen media sekosi

Näyttelijätähti Emma Watsonin alastonkuvista liikkuu runsaasti huhuja Hollywoodissa.

16.3.2017 8:40 | Päivitetty 16.3.2017 11:28

Hollywood kohahti, kun pitkään vaikeassa elämäntilanteessa olleesta näyttelijä Mischa Bartonista paljastui tällä viikolla olevan olemassa seksivideo, jota kaupataan nyt valtavilla summilla aikuisviihdeyhtiöille. Bartonin asianajaja kiiruhti lausumaan, että kyseessä on kostopornovideo ja sen kauppaaminen tai levittäminen ei missään tapauksessa ole laillista.

Nyt Hollywood täyttyi huhuista, että myös näyttelijätähti Emma Watsonista olisi olemassa salaisia alastonkuvia. Watsonin yksityisten kuvien huhutaan vuotaneen jo netin syövereihin. Näyttelijätähden tiedottaja kertoi Telegraphin mukaan, että kuvat ovat olemassa, mutta niissä ei välttämättä olisi alastomuutta.

Emma Watsonin tiedottaja sanoo, että kyseessä eivät ole alastonkuvat, vaan vaatteiden sovitustilanteessa otetut kuvat.­

– Kuvat, jotka otettiin stailistin kanssa vaatteiden sovitustilanteessa muutama vuotta sitten on varastettu. Ne eivät ole alastonkuvia, tiedottaja sanoi.

Tiedottajan mukaan asianajajia on ohjeistettu toimimaan asian suhteen ja he eivät kommentoi tapausta enää ollenkaan enempää. Twitterissä ja Redditissä liikkuu tietoja, joiden mukaan näyttelijättärestä otetut kuvat löytyvät netin syvimmistä syövereistä, jossa on mahdollista jakaa myös laitonta materiaalia.

Web got quiet as the emma watson leak happened— Eric Joseph (@el_squidwardo) 15. maaliskuuta 2017

– Netti hiljeni, kun Emma Watson -vuoto tapahtui, eräs kommentoi.

Watsonin alastonkuvakohu alkoi tiistaina, ja monet kommentoivatkin tiistaina netissä, että olisivat nähneet kuvat. Aiheesta on käyty sosiaalisessa mediassa kiivasta keskustelua.

Hollywoodin aiemmassa alastonkuvakohussa lähes sadan tähden yksityiset kuvat varastettiin iCloud-palvelusta. Joukossa olivat muun muassa Nälkäpeli-tähti Jennifer Lawrencen ja tv-tähti Kim Kardashianin kuvat.

Emma Watson on tällä hetkellä yksi maailman tunnetuimmista elokuvatähdistä. Hän nousi kuuluisuuteen jo varhaisessa lapsuudessaan esitettyään Hermionea kaikissa Harry Potter -elokuvissa.

Watson antoi IS:lle haastattelun tuoreesta Kaunotar ja Hirviö -elokuvastaan. Haastattelu ilmestyy huomisessa lehdessä. Elokuva tulee ensi-iltaan Suomessa huomenna perjantaina.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?