Fitness-kaunottaren kuvaparista hitti: ”Pepputyöntö” saa vartalon näyttämään täydelliseltä – rinnat huijauksella isommiksi

Australialainen fitness-tähti Beck Jackson julkaisi Instagram-tilillään kuvaparin, joka paljastaa, miten tähti saa kuvansa näyttämään aina niin hyviltä.

15.3.2017 13:57

Fitness-tähti ja suosittu bloggaaja Beck Jackson paljasti kuvaparin avulla, miten hänen vartalonsa näyttää kuvissa aina niin täydelliseltä. Jackson esitteli kuvassa ”pepputyönnön”, jonka aiheuttama vartalonkulma saa keskivartalon ja sisäreidet näyttämään hoikemmilta ja lihaksikkailta, ja rinnat suuremmilta. Aiheesta kertoi sivuillaan Daily Mail.

Jacksonilla on Instagramissa yli 160 000 seuraajaa, joten hänen kuvansa saavat palvelussa paljon huomiota.

– Eikö ole hauskaa, miten tietyt kulmat, vaatetus ja valaistus saavat vartalomme näyttämään niin erilaiselta! Usko tai älä, rintani ovat molemmissa kuvissa samankokoiset, mutta ne näyttävät ihmeellisen suurilta vasemmanpuoleisessa kuvassa.

– Enkä ole korostanut niitä tuossa kuvassa mitenkään, se johtuu vain siitä, miten seison – kun työnnän peppuani ulos, vien olkapääni eteen ja laitan asentooni vähän kulmaa, muotoni näyttää hoikemmalta ja rintani isommalta, tähti selittää seuraajilleen.

Ja toden totta, kuten alla olevassa kuvassa näkyy, tähden vartalo näyttää kuvissa hyvin erilaiselta.

Jos kuva ei näy, katso se tästä linkistä.

Oikeanpuoleisessa kuvassakin on Jacksonin mukaan hyviä puolia. Fitness-tähti myöntää, että hänen rintansa eivät ole aidot. Oikeanpuoleisessa kuvassa hänen rintansa ”eivät näytä niin feikeiltä”.

– Jos työnnän lanteitani eteenpäin, työnnän rintani ylos ja seison jalat lähempänä toisiaan, rintani näyttävät vähemmän muodokkailta ja ne eivät näytä niin feikeiltä (kyllä, ne ovat feikit, tiedoksi kaikille jotka eivät tienneet).

Fitness-kaunotar korostaa, että vaikka on kivaa näyttää hyvältä, on tärkeää ymmärtää, että sosiaalisessa mediassa esitettävät kuvat eivät kerro juuri mitään todellisuudesta.

– Vertaat normaalia itseäsi heihin parhaalla hetkellä, ymmärrätkö miksi se on tyhmää? Filtterit, valaistus, kulmat ja poseeraukset muuttavat ulkonäköäsi niin helposti, mutta se ei välttämättä kerro siitä, miltä näytät koko ajan, tähti päätti päivityksensä.

Katso kuva täältä.

Totuudenmukainen päivitys keräsi somessa nopeasti useita tuhansia tykkäyksiä ja kannustavia kommentteja.

Daily Mail kertoo, että kotimaassaan erittäin suosittu Jackson on aina kertonut somessa avoimesti myös huonoista puolistaan. Hän on julkaissut kuvia kasvoissaan olevista finneistä ja meikin jälkeen otettuja kuvia, joista paljastuu, millaisia ihmeitä oikeanlainen meikki tekee kasvoille. Mallikaunotar on myös paljastanut avoimesti hänelle tehdyt kauneusoperaatiot, joihin silikonirinnat kuuluvat mukaan.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?