Rankasti koulukiusattu Henna, 29, koki muodonmuutoksen – murtuu tv:ssä kyyneliin, kuvat ennen ja jälkeen - Viihde - Ilta-Sanomat

Rankasti koulukiusattu Henna, 29, koki muodonmuutoksen – murtuu tv:ssä kyyneliin, kuvat ennen ja jälkeen

Illan vuosia nuoremmaksi -jaksossa Henna, 29, pääsee yli koulukiusaamisen jättämistä traumoista, ja ihastuttaa uudella keijumaisella olemuksellaan.

Henna ja ohjelman juontaja Anne Kukkohovi sopivat illan jaksossa polttavansa Hennan päähän ”juurtuneen” huivin.­

14.3.2017 21:59

Tiistai-illan Vuosia nuoremmaksi -ohjelmassa muodonmuutoksen koki 29-vuotias Henna, johon koulukiusaaminen on jättänyt syvät arvet. Henna kertoo illan jaksossa avoimesti, kuinka kiusaaminen alkoi hänen ollessaan yläkouluikäinen. Pilkan ja ilkunnan kohteena ovat olleet Hennan mukaan hänen hörökorvansa.

Huivin käyttö korvien peittona on rajoittanut Hennan elämää merkittävästi. Esimerkiksi nainen ei ole käynyt uimahallissa 15 vuoteen.

– Olisi ollut kiva käydä esimerkiksi vauvauinnissa, kahden lapsen äiti murtuu kyyneliin.

Henna ennen muodonmuutosta.­

Tästä syystä huivista on muodostunut osa Hennan jokapäiväistä tyyliä, jotta korvat eivät kiinnittäisi kenenkään huomiota. Peilit ovat olleet naisen suurimpia vihollisia, ja sorjan vartalonsa nainen on peittänyt verkkareihin sekä lastenosastolta ostamiinsa vaatteisiin.

Hennan lähipiiri kuvailee naista ”sydämelliseksi ja mukavaksi”, mutta niin heidän kuin muutoksen kokevan Hennankaan mielestä, hänen persoonallisuutensa ei pääse täysiin oikeuksiinsa nykyisellä olemuksella.

Katugallupin perusteella ”väsyneeksi” kuvailtu olemus ei käy yhteen sen kanssa, minkälaiseksi ihmiseksi Henna kokee itsensä, sillä nainen kuvailee itseään ”sisältä räväkäksi”. Katugallupissa ohikulkijat arvioivat Hennan iäksi 38-vuotta, korkein arvio arvioi naisen jopa 45-vuotiaaksi.

Muutoksen myötä niin Hennan fyysinen olemus kuin negatiiviset ajatuksesta itsestään saavat kyytiä. Muutosprojektissa Hennan vaatekaapin mustanpuhuva sisältö höystettynä turkoosilla ja pinkillä saa kyytiä, ja tilalle valitaan naisellista ja keveää päällepantavaa.

Henna muutoksen jälkeen.­

Hennaa teini-iästä asti häirinneet hörökorvat jäävät myös historiaan naiselle erittäin tärkeän korvaoperaation myötä.

– Nyt se loppuu se tuijottaminen. Mulla on ehkä Suomen hienoimmat korvat, Henna julistaa iloissaan nähtyään ensi kertaa korjatut korvansa.

Huivi oli jättänyt jälkensä myös Hennan hiuksiin. Muutoksen kruunaakin pastellinsävyinen uusi hiustyyli, jonka Henna kokee alusta pitäen itsensä näköiseksi.

Uudessa olemuksessa myös Hennan miltei puhki kuluttamat ”maalliset verkkarit” saavat jäädä kaappiin. Muutoksen kokeneen Hennan olemus onkin keijumaisen nuorekas.

Vuosia nuoremmaksi Avalla tiistaisin klo 21.00.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?